3200 ωφελούμενους εφοδίασε με είδη παντοπωλείου και κρέας ο Γιώργος Αντωνόπουλος




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε νέα μεγάλη διανομή τροφίμων προχώρησε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φυλής και ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος, στο πλαίσιο της τακτικής μηνιαίας τροφοδοσίας ,των οικογενειών που έχουν  χαμηλό εισόδημα, με τρόφιμα, είδη καθαριότητας  και χαρτικά. 
Η διανομή τροφίμων διήρκεσε πέντε ημέρες και εξυπηρετήθηκαν  χωρίς ουρές και ταλαιπωρία 1500 οικογένειες που αριθμούν 3200 ωφελούμενους.
«Πέντε χρόνια είμαστε δίπλα στους δημότες και τους στηρίζουμε με διακριτικότητα και πολύ σεβασμό, μέσα από ένα πολύπλευρο πλέγμα προγραμμάτων  προστασίας. Συνεχίζουμε  με την ίδια ένταση και την επόμενη περίοδο μέχρι οι δημότες μας και οι οικογένειές τους να σταθούν στα δικά τους πόδια» υπογραμμίζει ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος εφοδιάστηκαν με χοιρινό κρέας, φέτα, γραβιέρα, ελαιόλαδο, ηλιέλαιο , μακαρόνια, σάλτσα ντομάτας ,ρύζι, φακές, φασόλια,  αλεύρι,   γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, καφέ,  χαρτιά υγείας, χαρτοπετσέτες, χαρτιά κουζίνας και  καθαριστικό πιάτων.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια