Με ψέματα προσπαθούν να διεκδικήσουν την ψήφο του κόσμου

   


    Σε χτεσινό ρεπορτάζ  ηλεκτρονικής εφημερίδας που πρόσκειται στην παράταξη Φυλή Νέο Ξεκίνημα έγινε λόγος για προεκλογικό παιχνίδι με τα τρόφιμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Δεν χρειάστηκε να περάσουν πολλές ώρες για να μας αποδείξουν οι ίδιοι τι εννοούσαν. Όπως σωστά επισήμαναν στο σημερινό τους ρεπορτάζ, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και φρόντισαν οι ίδιοι να το αποδείξουν. 
  Τι μας έλεγαν χτες οι συντάκτες της ηλεκτρονικής εφημερίδας fylika nea:
"Σύμφωνα με μαρτυρία ωφελουμένου, μοιράστηκαν μόλις 450γρ. κρέας σε πολύτεκνες οικογένειες οι οποίες, σύμφωνα με τη Κοινωνική Υπηρεσία, καλούνται να κάνουν Πάσχα με τρία γάλατα, λίγα αβγά και μακαρόνια."
  Μετά το Δελτίο Τύπου του Αναπληρωτή Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Φυλής Γιώργου Αντωνόπουλου εμφανίστηκε  ένα νέο θαύμα  στην περιοχή, θυμίζοντάς μας το πρώτο θαύμα του Ιησού, το "Γάμο της Κανά της Γαλιλαίας ".  Τότε ο Ιησούς γέμισε τα κοφίνια με ψωμί και ψάρια ενώ τα πιθάρια με κρασί, ομοίως και τώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας fylika nea, η χτεσινή άδεια πασχαλινή σακούλα σήμερα ..... γέμισε.
    Τα fylika nea σήμερα παρουσίασαν την (δίχρωμης γραφής) Υπεύθυνη Δήλωση που φρόντισαν να την έχουν στα χέρια τους για το φόβο των Ιουδαίων .
Τι μας λένε στο σημερινό τους ρεπορτάζ  :
 " Την Τρίτη 23 Απριλίου 2019 πήγα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, κατόπιν ενημέρωσης, όπου έλαβα από την υπηρεσία ως πολύτεκνη μητέρα 4 παιδιών τα εξής:
1 λίτρο λάδι
1 κιλό αλεύρι
2 κουτιά γάλα
1 τοματοπολτό
1 καφέ (194γρ)
3 πακέτα μακαρόνια
2 πακέτα ρύζι
2 πακέτα φακές 
2 πακέτα φασόλια
1 σαμπουάν
1 υγρό για πάτωμα
1 κουτί φέτα (400γρ)
1 κομμάτι γραβιέρα (250γρ)
2 κομμάτια κρέας χοιρινό (450γρ)
6  αυγά βαμμένα
1 μικρό τσουρέκι"

 Απορίας άξιο είναι να σχολιάσουμε γιατί παρουσιάζουν αυτή την Υπεύθυνη Δήλωση που τους εκθέτει και όχι κάποια άλλη από τις πολλές που έχουν. Αν και είχαμε πολλά ακόμα  να σχολιάσουμε δε θα το κάνουμε για να μην "τρομοκρατηθεί" ο συντάκτης του ρεπορτάζ που έκανε για τα fylika nea . Για τον "τρομοκρατημένο συντάκτη" άλλωστε είχε φροντίσει να μας ενημερώσει τηλεφωνικά το μεσημέρι της Κυριακής υψηλόβαθμο στέλεχος της παράταξης Φυλή Νέο Ξεκίνημα. 

Παρακάτω παρουσιάζουμε και την επίμαχη υπεύθυνη δήλωση :







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια