Μεταμεσονύκτια ακολουθία




      Μεταμεσονύκτια ακολουθία έκρυβε το χτεσινό βράδυ μετά την όχι και τόσο επιτυχημένη πρώτη εκδήλωση της Δύναμης Συμμετοχής-Αλλαγής. Τα μεγαλεία  του 2014 στο κλειστό της Ζωφριάς δεν επαναλήφθηκαν στο κλειστό της Δροσούπολης. Παρόλα αυτά άναψε φωτιές αφού εμφανίστηκαν εκεί άτομα που μέχρι πρόσφατα δήλωναν και φωτογραφίζονταν σε άλλη παράταξη.
   Το γάντι όπως ήταν αναμενόμενο σήκωσε ο επικεφαλής της παράταξης Φυλή-Νέο Ξεκίνημα Αλέξανδρος Κουλοχέρης και καυτηρίασε τις επιλογές του ανθρώπου που άλλαξε στρατόπεδο. Βέβαια ενδιαφέρον είχαν και σχόλια που ακολούθησαν το δημοσίευμα αφήνοντας υπονοούμενα για αποχωρήσεις και άλλων ατόμων  προς άλλα λιμάνια.
   Πηγαίνοντας προς τη τελική ευθεία των εκλογών βλέπουμε να ολοκληρώνεται η στελέχωση των παρατάξεων και εκεί θα φανεί η δυναμική τους. Αν και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για την πρωτιά εκεί που γίνεται "μάχη" είναι για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Αυτό όμως γίνεται καθαρά για θέμα εντυπώσεων γιατί όλα συνηγορούν πως ο επόμενος δήμαρχος Φυλής θα έχει προκύψει από το Μάιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια