Μαρίνος Σαρλάς: Δηλώνω λοιπόν και πάλι “παρών”, θέτοντας υποψηφιότητα με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ


Συνδημότισσες και συνδημότες
Φίλες και Φίλοι

Θέλω να σας ευχαριστήσω, από τα βάθη της καρδιάς μου, για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που έχετε δείξει στο πρόσωπό μου, όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά. Δεν ξεχνώ ότι με τη στήριξή σας έγινα το νεότερο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και χάρη σε αυτή με τίμησε με το αξίωμα του Αντιδημάρχου ο Δήμαρχός μας Χρήστος Σπ. Παππούς.
Με όπλα την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας άσκησα με υπευθυνότητα τα καθήκοντά μου και βοήθησα το Δήμαρχο τους συναδέλφους μου Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, όποτε με χρειάστηκαν.
Χάρη σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια πετύχαμε πολύ σημαντικά πράγματα, την περασμένη πενταετία.
-Εξασφαλίσαμε τη βιωσιμότητα του Δήμου, ρυθμίζοντας τα τεράστια χρέη και τα δάνεια προηγούμενων διοικήσεων..
-Λύσαμε τα χρόνια εργασιακά προβλήματα, αποκαθιστώντας τις αδικίες και πετύχαμε εργασιακή ειρήνη και ομαλότητα στη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.
-Αναβαθμίσαμε την καθημερινότητα του Δήμου βελτιώνοντας την αποκομιδή των απορριμμάτων, την επισκευή του οδοστρώματος και την άμεση αντικατάσταση λαμπτήρων δημοτικού φωτισμού.
-Φέραμε σε πέρας ένα τεράστιο πρόγραμμα τεχνικών έργων, που περιλαμβάνει έργα οδοποιΐας, αποχέτευσης ομβρίων και ακαθάρτων, αναπλάσεων και ανάδειξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Κατασκευάζουμε κτιριακά έργα, για τους πολιτιστικούς συλλόγους Ηπειρωτών, ΓΡΙΖΑΣ και Αιγαιοπελαγιτών. Παιδικούς Σταθμούς στο Ζεφύρι, στη Φυλή και στα Άνω Λιόσια. Βάλαμε τα θεμέλια για την ενεργειακή αυτοτέλεια του Δήμου, με την εγκατάσταση του δικτύου φυσικού αερίου και με έργα παραγωγής και εξοικονόμησης ηλεκτρικού ρεύματος, όπως η τοποθέτηση λαμπτήρων led στις Δημοτικές Ενότητες Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει και η Δημοτική Ενότητα Φυλής.
-Στηρίξαμε τους συμπολίτες μας στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, μειώνοντας το τιμολόγιο του νερού και τα δημοτικά τέλη για τις ευπαθείς ομάδες και κρατώντας χαμηλά τα δημοτικά τέλη για τους υπόλοιπους δημότες.
-Δημιουργήσαμε ένα δίχτυ κοινωνικής αλληλεγγύης με κοινωνικές δομές όπως το επισιτιστικό πρόγραμμα ΤΕΒΑ και το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
-Καταπολεμήσαμε την παραβατικότητα διατηρώντας τις υπάρχουσες αστυνομικές υπηρεσίες στο Δήμο μας και φέρνοντας νέες. Εξοπλίσαμε, με δαπάνη του Δήμου, τις υπηρεσίες αυτές με σύγχρονα οχήματα.
-Επισκευάσαμε και αναβαθμίσαμε τις όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου και με προμετωπίδα το Δημοτικό Κολυμβητήριο τις διαθέσαμε στην αθλούμενη νεολαία μας.
-Εμπνεύσαμε τους νέους συμπολίτες μας στην αριστεία και τους βοηθάμε στις σπουδές τους.
-Αναδείξαμε τους αρχαιολογικούς μας θησαυρούς και εφαρμόσαμε πρόγραμμα τουριστικής προβολής, με σκοπό να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα στο Δήμο, ώστε να ανεβάσουν το τζίρο τους οι επιχειρήσεις ψυχαγωγίας και εστίασης.
-Καθιερώσαμε πολιτιστικές εκδηλώσεις για την ανάδειξη της παράδοσης του τόπου και τη στήριξη της ντόπιας αγοράς.
-Μεριμνήσαμε για την επανάληψη των πατρογονικών εθίμων και τιμήσαμε τη μνήμη των συντοπιτών μας που θυσίασαν τη ζωή τους για το Έθνος και για την κοινωνική πρόοδο.
Την επόμενη τετραετία ανοίγονται νέες μεγάλες προκλήσεις μπροστά μας, όπως η αποκατάσταση της Χωματερής, η ενεργειακή και υδρολογική αυτοτέλεια του Δήμου,  η ανάπλαση του Πάρκου Πόλης κά.
Μπροστά σε αυτές τις προκλήσεις καλούμαι, ως νέος άνθρωπος, να αναλάβω το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί, απέναντι σας και κυρίως, απέναντι στους νέους, οι οποίοι αποτελούν το αύριο του Δήμου.
Δηλώνω λοιπόν και πάλι “παρών”, θέτοντας υποψηφιότητα με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Σας καλώ, με το θάρρος που μου δίνει η αγάπη και η εμπιστοσύνη σας, να στηρίξετε το Δήμαρχο, την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ κι εμένα προσωπικά, ώστε με την ψήφο σας να συνεχίσουμε, όλοι μαζί, με ακόμα πιο εντατικούς ρυθμούς, την αναπτυξιακή προσπάθεια, στο Δήμο μας.
Μαρίνος Σαρλάς
Αντιδήμαρχος Φυλής-Πολιτικός Μηχανικός



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια