Τρεις ακόμη νέοι στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Παππού





Υποψήφια με το Χρήστο Παππού η ψυχολόγος Ευαγγελία Γραβαρία
Την υποψηφιότητα της Ευαγγελίας Γραβαρία για το Τοπικό Συμβούλιο Φυλής, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Η Ευαγγελία Γραβαρία είναι τελειόφοιτη της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας στο ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης. Επίσης, παρακολουθεί το 3ο έτος εκπαίδευσης στην εικαστική θεραπεία (art-therapy) και ολοκληρώνει το σεμιναριακό κύκλο ενός έτους στο 18 Άνω (παράρτημα του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών στον τομέα της απεξάρτησης), με θέμα τη "Θεραπευτική αντιμετώπιση των εξαρτήσεων". Επιπροσθέτως, στα πλαίσια πρακτικής άσκησης δραστηριοποιείται στον τομέα της ψυχικής υγείας.
Αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της η Ευαγγελία Γραβαρία τόνισε ότι συστρατεύεται με το Χρήστο Παππού γιατί έχει παρουσιάσει σημαντικό έργο και θέλει να συμβάλει, ώστε να συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς και την επόμενη τετραετία.
Καλωσορίζοντάς τη στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι μια ακόμα νέα επιστήμονας στηρίζει την προσπάθεια για την αλλαγή της φυσιογνωμίας του Δήμου. “Είναι πολύ ελπιδοφόρο που η Ευαγγελία βρίσκεται στο πλευρό μας, γιατί δείχνει ότι οι νέοι άνθρωποι θέλουν να πάρουν τις τύχες του τόπου μας στα χέρια τους”, πρόσθεσε ο Δήμαρχος Φυλής. 

Υποψήφια με το  Δήμαρχο Χρήστο Παππού η Σόνια Καραμπουρνιώτη

Την  υποψηφιότητα της  Σόνιας Καραμπουρνιώτη με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου , γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Η Σόνια είναι κόρη του Γιώργου Καραμπουρνιώτη και της Ελένης Λιόση και γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στη Δημοτική Ενότητα Φυλής. Σπούδασε Εκπαιδευτικός Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ). Έχει λάβει μέρος σε αρκετά σεμινάρια, πάνω στο αντικείμενο σπουδών της, όπως “Σύγχρονες εξελίξεις στην Τεχνολογία Ασφαλτικών Προκατασκευών και Επισκευών” και “Σύγχρονες Εφαρμογές Μονώσεων για την προστασία κτιρίων”. Ασχολείται στην οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης, στη Φυλή.
Αποδέχτηκε την πρόταση του Δημάρχου Χρήστου Παππού να είναι υποψήφια, επειδή διαπίστωσε ότι ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του, πρόσφεραν σημαντικό έργο στη Δημοτική Ενότητα Φυλής, την προηγούμενη πενταετία.
Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα της Σόνιας, ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι ανήκει στη νέα γενιά των ανθρώπων της παράταξης, που πιστεύουν ότι ο τόπος βρίσκεται σε αναπτυξιακή τροχιά και πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια. “Έχουμε πείσει τους νέους ανθρώπους ότι ανοίγουμε δρόμους και θέλουν να βοηθήσουν, ώστε να πάμε, όλοι μαζί, τον τόπο μας ακόμα πιο μπροστά” πρόσθεσε ο Δήμαρχος Φυλής.

 Υποψήφιος με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Ευάγγελος Τσεβάς
Την υποψηφιότητα του Ευάγγελου Τσεβά με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο επικεφαλής της και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Ευάγγελος Τσεβάς είναι γέννημα- θρέμμα της Φυλής και γνωρίζει το θεσμό της Αυτοδιοίκησης ως πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΑΤΕΙ Πελοποννήσου.
Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του τονίζει. “Συμμερίζομαι την πολιτική του Χρήστου Παππού και της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Μια πολιτική απαλλαγής από τα υπερβολικά, τα απόλυτα και τα αντιπαραγωγικά που μας προκάλεσαν προβλήματα στο παρελθόν. Ο Χρήστος Παππούς είναι εγγυητής ανάπτυξης και  σταθερότητας για τον Δήμο Φυλής και το αποδεικνύει με τα έργα που εξασφάλισε και πραγμάτωσε τα τελευταία 5 χρόνια. Γνωρίζοντας πως ο δρόμος της προόδου δεν είναι ούτε γρήγορος ούτε εύκολος, δεσμεύομαι ότι θα υπερβώ τον εαυτό μου, προκειμένου να ευοδωθεί το όραμα μας για ένα Δήμο δίκαιο, στο πλευρό του πολίτη.
Καλωσορίζοντας τον Ευάγγελο Τσεβά στην παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ο Χρήστος Παππούς τόνισε. “Ο Βαγγέλης είναι ένας ακόμα νέος άνθρωπος που στέκεται στο πλευρό μας. Δεν είναι τυχαίο ότι οι άνθρωποι στους οποίους ανήκει το μέλλον συστρατεύονται. Βλέπουν ότι έχουμε όραμα και κυρίως ότι δουλεύουμε σκληρά για να το κάνουμε πράξη”, πρόσθεσε.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια