Ένταση και επεισόδια στη μαθητική παρέλαση


  Την σημερινή εορταστική ημέρα αμαύρωσαν τα επεισόδια που εξελίχθηκαν κατά τη διάρκεια κατάθεσης στεφάνων προς τιμήν των αγωνιστών του 1821 στην πλατεία των Άνω Λιοσίων. Σωματεία και φορείς  που έκαναν διαμαρτυρία για τη χωματερή εμπόδισαν την κατάθεση στεφάνου του  επικεφαλής της παράταξης Ελληνική Αυγή για την Φυλή, Θοδωρή Τσέλα. Τα πνεύματα οξύνθηκαν επικίνδυνα και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας ώστε να συνεχιστεί το εορταστικό πρόγραμμα της ημέρας.
   Καλό θα είναι οι διαφορές που υπάρχουν μεταξύ  κομμάτων να λύνονται  στο χώρο της βουλής  και όχι στις γειτονιές μεταξύ γνωστών και φίλων και ειδικότερα μικρών παιδιών.


Ακολουθούν  σχετικά άρθρα :


Σωματεία και φορείς παρεμπόδισαν την παρουσία Χρυσαυγιτών στην εκδήλωση για την 25η Μαρτίου (VIDEO - ΦΩΤΟ)


Σωματεία και φορείς μαζί με κατοίκους του δήμου Φυλής παρεμπόδισαν την παρουσία και την κατάθεση στεφάνων από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση για την 25η Μαρτίου στην κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων.
Με συνθήματα όπως: «Έξω τα σκουπίδια από τη Φυλή, μαζί με το ΧΥΤΑ και η Χρυσή Αυγή», απαίτησαν να αποχωρήσουν οι φασίστες από το χώρο. Τελικά, κάτω από την αποφασιστική στάση του κόσμου οι φασίστες δεν κατέθεσαν στεφάνι.
Σοβαρές ευθύνες για την παρουσία των χρυσαυγιτών έχει η δημοτική αρχή, που εκλέχτηκε με τη στήριξη της ΝΔ και η οποία τώρα στηρίζεται ουσιαστικά και από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στελέχη του συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια τους στις επικείμενες εκλογές.
Σοβαρές ευθύνες έχει και η κυβέρνηση για την επέμβαση των δυνάμεων της ΟΠΚΕ με χειροβομβίδες κρότου λάμψης ενάντια στο λαό και τη νεολαία της περιοχής. Μάλιστα η στάση της Αστυνομίας ήταν ιδιαίτερα προκλητική, καθώς πριν την εκδήλωση και εντελώς αναίτια επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο στοιχείων σε κόσμο που ήταν στην πλατεία.
Επιπλέον, πολίτες κατήγγειλαν ότι χρυσαυγίτες της περιοχής που ήταν ανάμεσα σε αυτούς που επιχείρησαν να παραβρεθούν στην εκδήλωση, αμέσως μετά, κυκλοφορούσαν στο κέντρο της πόλης με την προστασία της Αστυνομίας.
Δολοφονική επίθεση κομμουνιστοσυμμοριτών κατά του κλιμακίου της “Ελληνικής Αυγής” στην Φυλή
Θρασύτατη δολοφονική επίθεση από κομμουνιστοσυμμορίτες δέχθηκαν ο υποψήφιος Δήμαρχος της Ελληνικής Αυγής για τη Φυλή, Θοδωρής Τσέλας και κλιμάκιο της παράταξης, στην πλατεία των Άνω Λιοσίων, λίγο πριν τελέσουν το Εθνικό τους καθήκον κατάθεσης στεφάνου τιμής προς τους Ήρωες της Επανάστασης του 1821.
Άγνωστοι όρμηξαν πάνω στους συναγωνιστές φωνάζοντας «τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά».
Χτύπησαν τον επικεφαλής της παράταξης και του έκλεψαν το κινητό, καθώς και την Γραμματέα της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή, Βάλια Γιαννοπούλου, τον Τομεάρχη, Ευριπίδη Βεδουρά και άλλα μέλη. Πήραν το στεφάνι και το έσκισαν ουρλιάζοντας πανηγυρικά μπροστά στα μάτια των άναυδων πολιτών που παρακολουθούσαν το συμβάν.
Προκλητική η αδράνεια των αστυνομικών που στέκονταν απαθείς ανάμεσα τους.
Μπράβο στα αδέρφια μας συναγωνιστές που ακόμα και τη στιγμή που δέχονταν τα χτυπήματα φώναζαν «Ζήτω το Έθνος». Μετά το επεισόδιο ο Θοδωρής Τσέλας μαζί τα μέλη της Ελληνικής Αυγής για τη Φυλή πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για να καταθέσουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.
Το περιστατικό είναι ακόμα ένα από τα πολλά που καταδεικνύουν πως η Δημοκρατία στη Χώρα είναι θεσμός ανύπαρκτος και πως η χειρότερη μορφή φασισμού είναι η Αριστερή.
Να γνωρίζουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι πως τίποτα δεν μας κάμπτει. Καμία επίθεση δεν τρομάζει τους Εθνικιστές!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια