Νέα δημοσκόπηση στην περιοχή


 Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ξεκίνησε χτες 18 Μαρτίου νέα δημοσκόπηση για τις εκλογές του Μαΐου. Τη δημοσκόπηση όπως όλα δείχνουν διενεργεί η παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Αλέξανδρου Κουλοχέρη. 
  Δεν γνωρίζουμε αν τα αποτελέσματά της είναι ανακοινώσιμα, αλλά ελπίζουμε να δουν το φως της δημοσιότητας σύντομα και να μην μείνουν στα αζήτητα όπως οι προηγούμενες. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ένα από τα ερωτήματα  που τέθηκε στους δημότες ήταν: "Θα πρέπει ο Δημήτρης Καμπόλης να είναι μέλος της παράταξης;" . Το να συμπεριλαμβάνεται το συγκεκριμμένο ερώτημα στην σφυγμομέτρηση οδηγεί στο συμπέρασμα ότι έχει ήδη πέσει στο τραπέζι η ιδέα (που εξ αρχής υποστηρίζαμε) της συμμετοχής του Δημήτρη Καμπόλη στο ψηφοδέλτιο της παράταξης Φυλή. Νέο Ξεκίνημα. Αν πραγματοποιηθεί και με τη "βούλα" πάει στράφι όλος ο προεκλογικός αγώνας για την προώθηση του ΝΕΟΥ. 
  Εν αναμονή όλων των αποτελεσμάτων με τις αντιδράσεις των υποψηφίων που δήλωναν αντίθετοι  με το ενδεχόμενο της συμμετοχής του κ. Καμπόλη στην παράταξη ή θα έχουμε  τον  τερματισμό της καριέρας του ως αυτοδιοικητικού. Το σίγουρο είναι ότι αυτό το ερώτημα δεν θα πρέπει να είναι το άλλοθι για κανένα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια