Υποψήφια με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η Δήμητρα Τσιούνη



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υποψήφια με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ  ΕΠΟΧΗ η Δήμητρα Τσιούνη

Την υποψηφιότητα της Δήμητρας Τσιούνη με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου,  γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.
Η  Δήμητρα Τσιούνη (του Γεωργίου) είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Συμμετέχει, ενεργά, στα πολιτιστικά, ως μέλος του Συλλόγου ΧΟΡΟΔΡΩΜΕΝΟ και χορεύτρια στο χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων.
Αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της δήλωσε ότι την προηγούμενη πενταετία η διοίκηση Παππού συνέβαλε στα πολιτιστικά και θέλει να βοηθήσει και η ίδια για να γίνουν ακόμα περισσότερα πράγματα στο συγκεκριμένο τομέα.
Από την πλευρά του ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι απηύθυνε την πρόσκληση στη Δήμητρα επειδή διέκρινε ότι έχει πάθος με τον Πολιτισμό. ”Εμείς, ως παράταξη θέλουμε να συσπειρώσουμε τον κόσμο του Πολιτισμού και να τον κάνουμε εργαλείο για την ανάπτυξη του Δήμου μας. Άνθρωποι σαν τη Δήμητρα είναι πολύτιμοι γιατί συνδυάζουν το μεράκι, με τη διάθεση και την επιστημονική γνώση”, πρόσθεσε.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια