Με μία δραστήρια γυναικεία παρουσία αποφάσισε να ισχυροποιήσει το κεντρικό ψηφοδέλτιο της Νέας Εποχής ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.


   Με μία δραστήρια γυναικεία παρουσία αποφάσισε να ισχυροποιήσει το κεντρικό ψηφοδέλτιο της Νέας Εποχής ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.
   Πρόκειται για την Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Ελένη Λιάκου που κατάφερε να βγάλει ασπροπρόσωπο το Δήμαρχο Χρήστο Παππού, αφού με την αγάπη για τον τόπο της, τη μαχητική της προσωπικότητα και τις ατελείωτες ώρες δουλειάς φέρει με επιτυχία εις πέρας τα καθήκοντα που της ανατέθηκαν. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι οι ίδιοι οι κάτοικοι της Χασιάς βλέπουν στο πρόσωπο της κ. Λιάκου ένα άτομο που έχει αναβαθμίσει την καθημερινότητά τους.
  Για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο, λοιπόν, καλείται να συνεχίσει δυναμικότερα τη δράση της υπηρετώντας τα συμφέροντα των συνδημοτών μας από θέση μεγαλύτερης ευθύνης κατεβαίνοντας στο κεντρικό ψηφοδέλτιο.
"Θεωρώ τιμή στο πρόσωπό μου να επιλεγώ από το Χρήστο Παππού να συμμετέχω στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Νέας Εποχής και να μου δοθεί η ευκαιρία να συνδράμω στη συνέχεια του δημιουργικού έργου τόσο στη Δημοτική Ενότητα Φυλής όσο και στις άλλες περιοχές του Δήμου μας. Δηλώνω παρούσα και έτοιμη να αντιμετωπίσω τις νέες προκλήσεις για ένα Δήμο που έχει μία μόνο επιλογή : Να πάει ακόμη πιο ψηλά!"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια