Νέος Πρόεδρος στο Σύνδεσμο Πάρνηθας (ΣΥΝ.ΠΑ) ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέος  Πρόεδρος στο Σύνδεσμο Πάρνηθας (ΣΥΝ.ΠΑ) ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς

 Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς είναι ο νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Πάρνηθας (ΣΥΝ.ΠΑ).
Κατά τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα, που πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Τετάρτης 13 Μαρτίου 2019, λόγω της  αντικατάστασης του Δημήτρη Καμπόλη, ο Δήμαρχος Φυλής εξελέγη παμψηφεί. Τα εννέα παρόντα (από τα δέκα εν συνόλω) μέλη  ψήφισαν το Χρήστο Παππού για τη θέση του Προέδρου και συγκεκριμένα: Τα τέσσερα μέλη που προέρχονται από το Δήμο Αχαρνών (Κασσαβός-Λαζάρου-Δασκαλάκης- Μιχαηλίδης), τα δύο του Δήμου Φυλής (Παππούς-Καραϊσκάκης) και οι τρεις εκπρόσωποι των Δήμων Διονύσου, Ασπροπύργου και Ωρωπού( Τσούκας-Μελετίου-Σιδέρης). Απουσίαζε η εκπρόσωπος του Δήμου Μεταμόρφωσης Μαρία Λυμπέρη.
Κατά τη συγκρότηση της Εκτελεστικής Επιτροπής σε σώμα, εξελέγησαν Πρόεδρος ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και μέλη οι Βασίλης Λαζάρου (Δήμος Αχαρνών)  και Χρήστος Σιδέρης (Δήμος Ωρωπίων). Αναπλ. μέλος εξελέγη ο Παναγιώτης Τσούκας (Δήμος Διονύσου).
Μετά την εκλογή του ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την τιμή που του έκαναν. «Ευχαριστώ πολύ τους συναδέλφους. Θα προσπαθήσω, ώστε όλοι μαζί, να διευρύνουμε το επίπεδο της συνεργασίας των Δήμων μας, με αντικείμενο την προστασία και την Ανάπτυξη της Πάρνηθας, που αποτελεί το μοναδικό πνεύμονα πρασίνου της Αττικής», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Φυλής.   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια