Τρεις έμπειροι αυτοδιοικητικοί στο πλευρό του Χρήστου Παππού



  Η αναγνώριση του έργου του δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού από πρώην πολιτικούς τους αντίπαλους, αν μη τι άλλο λέει πολλά. Η επιλογή  βασικών συνεργατών της Δύναμης Συμμετοχής να συστρατευτούν με τη Νέα Εποχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου ενισχύει ακόμη περισσότερο το ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου.  Ο λόγος για τον αντιδήμαρχο Ζεφυρίου Γιώργο Ραφτέλη , τον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δημήτρη Πουλιάση και την αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού -Αθλητικού Οργανισμού "Η ΠΑΡΝΗΘΑ" Ρούλα Πατήλα κατά την περίοδο της δημαρχίας Δημήτρη Μπουραΐμη. 
   Παρακολουθώντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις του Χρήστου Παππού να γίνονται πράξη μαζί με την αναβάθμιση και αναγνώριση της περιοχής πανελλαδικά οδηγήθηκαν στην απόφαση να συνδράμουν με τις δικές τους δυνάμεις ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες που θα οδηγήσουν το Δήμο Φυλής ακόμα ψηλότερα. 
   Εξ άλλου ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς έχει εκφράσει την πεποίθηση ότι κανείς δεν περισσεύει και η πόρτα του είναι πάντα ανοιχτή σε άτομα που θέλουν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι όσον αφορά στο κοινό καλό.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια