Δημοπρασία ΟΔΔΥ: Opel Astra από 300 ευρώ!


Την μεθεπόμενη Τρίτη, στις 26 του μηνός, θα πραγματοποιηθεί στην αποθήκη της Μαγουλέζας στα Άνω Λιόσιαδημοπρασία οχημάτων από τον ΟΔΔΥ και αφορά κατασχεμένα ή αζήτητα στο τελωνείο.
Συγκεκριμένα θα δημοπρατηθούν 53 επιβατικά οχήματα, με τιμές εκκίνησης που ορίζονται από τα 300 ευρώ! Η επίσκεψη στον ειδικό χώρο εκθέσεως των τροχοφόρων επιτρέπεται για 3 εργάσιμες ημέρες πριν την δημοπρασία, δηλαδή από 22-2-2019 έως και 25-2-2019 και ώρες 8.30 π.μ.-13.30 μ.μ. – εξαιρουμένης της ημέρας διεξαγωγής της, στην οποία οι ώρες προσέλευσης ορίζονται από 8.30 πμ. έως 09.45 πμ. Από την ΑΑΔΕ(Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) επισημαίνεται πως τα δημοπρατούμενα οχήματα μεταχειρισμένα, με ζημιές, φθορές και ελλείψεις τα οποία χρειάζονται επισκευές πριν κυκλοφορήσουν.
Ο τεχνικός έλεγχος μπορεί να γίνει από τους ενδιαφερόμενους με την βοήθεια και τεχνικού συμβούλου της επιλογής τους και περιλαμβάνει ότι κριθεί αναγκαίο, προκειμένου να προσδιορίσουν το ύψος των ζημιών ώστε να διαμορφώνουν ανάλογα και τις προσφορές τους. Όλα τα ανωτέρω, όμως, χωρίς την χρήση εργαλείων ή άλλων μηχανικών μέσων και δίχως να τεθεί σε κίνηση το όχημα.
Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά την λίστα των υποψηφίων αυτοκινήτων, ώστε να επιλέξετε το επόμενο μεταφορικό μέσο της αρεσκείας σας. Ξεχωρίζουν το Ford Fiesta που ξεκινά από τα 350 ευρώ (κι έχει και ηλιοροφή), τα Opel Astra και Nissan Almera που είναι 50 ευρώ φθηνότερα, η αξέχαστη BMW 850i με τιμή εκκίνησης τις 5.000 ευρώ και η Jaguar XJRμε τον κομπρεσοράτο V8 των 395 ίππων να ζητά αρχικά 3.000 ευρώ! Για τους φαν των SUV υπάρχει Hyundai Santa Fe από 400 ευρώ, για τους οικογενειάρχες VW Passat στην ίδια τιμή, για τους πολύτεκνους Renault Espace στα 500 ευρώ και για τους λάτρεις της διαφορετικής premium προσέγγισης, ένα Saab 9-3 με υγραέριο στα 700 ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια