Τελικά βάζει χέρι ..........ο Κουλοχέρης ;;;


  Ακούγοντας τα λόγια του Αλέξανδρου Κουλοχέρη από την πρόσφατη επίσκεψή του στο Σύλλογο Θεσσαλών "πρέπει να μείνει έξω η ψηφοθηρία από τους συλλόγους και μετά τη διαβεβαίωση σχηματικά ότι η πόρτα του Δημαρχείου θα ανοίγει πρώτα για τον σύλλογο και μετά για τον πρόεδρο", έτρεξε ο Ακράτητος να το κάνει πράξη. 


  Μάλλον θα σκέφτηκαν πως αφού ο υποψήφιος θα ανοίγει πόρτα πρώτα για το σύλλογο, κάτσε να βγάλουμε ένα δελτίο τύπου για να προλάβουμε να πάρουμε θέση. Βέβαια, ο Αλέξανδρος από την πλευρά του αφού έχει αφήσει έξω τη ψηφοθηρία από τους συλλόγους,  έτρεξε με τη σειρά του να δηλώσει "να τους ευχαριστήσω όχι γιατί στηρίζουν εμένα άλλα γιατί στηρίζουν την προσπάθεια όλων μας". Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που άφησε τους συλλόγους έξω από την ψηφοθηρία, μιας και είδαμε την παράταξή του να είναι χορηγός σε σύλλογο. 



  Αν ισχύουν αυτά που ακούγονται ότι δεν αφήνει άλλο σύλλογο να προχωρήσει τις εκλογικές του διαδικασίες για να έχει ο πρόεδρος του τον "τίτλο" στις εκλογές του Μαΐου, τότε οι νέες ιδέες που ευαγγελίζεται η παράταξη είναι και επικίνδυνες. Είναι άλλο πράγμα ένα μέλος κάποιου συλλόγου να παίρνει μέρος στις εκλογές, με τα όποια αποτελέσματα φέρει, και άλλο να επεμβαίνει κάποιος στα εσωτερικά των συλλόγων και με το «έτσι θέλω» να χρίζει υποψήφιο το σύλλογο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια