Γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο στα ΚΑΠΗ Ζεφυρίου και Άνω Λιοσίων



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η προτροπή του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού κατά την εκδήλωση της κοπή της Βασιλόπιτας τους, να γιορτάσουν τα μέλη των ΚΑΠΗ και τη μέρα των ερωτευμένων έπιασε τόπο κι όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα οι ηλικιωμένοι την πήραν στα σοβαρά και γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο δεόντως.
Έτσι το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου στήθηκαν δυο όμορφες γιορτές. Η μία στο ΚΑΠΗ Ζεφυρίου και η δεύτερη στο 2ο ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων της Δροσούπολης.
Και στις δύο περιπτώσεις καλά οργανωμένοι οι ηλικιωμένοι έφεραν σπιτικά φαγητά που έφτιαξαν οι ίδιοι με ιδιαίτερο μεράκι, ενώ τα αναψυκτικά και το γλυκόπιοτο κρασί τα  κέρασε ο Δήμος Φυλής.
Ευχές από καρδιάς στους ηλικιωμένους έδωσε ο Πρόεδρος των ΚΑΠΗ Γιώργος Αδάκτυλος, ο οποίος τόσο στο Ζεφύρι όσο και στη Δροσούπολη, έτυχε θερμής υποδοχής.
Στο σύντομο χαιρετισμό του μάλιστα στο Ζεφύρι, ευχόμενος χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη, επεσήμανε πως ο έρωτας, δεν έχει συγκεκριμένη ημερομηνία και κάθε του μέρα, είναι γιορτή!
Τις ευχές του μαζί με ένα λουλούδι στις γυναίκες πρόσφερε επίσης στο ΚΑΠΗ Ζεφυρίου ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μαυροειδάκος ενώ η αναπληρώτρια Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Τζένη Μπάρα έδωσε επίσης τις ευχές της δηλώνοντας φουλ ερωτευμένη με την εγγονή της.
Η εκπρόσωπος του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου Καίτη Λάππα, από την πλευρά της ευχαρίστησε άπαντες για τη συμμετοχή τους, επισημαίνοντας μια αλήθεια... Ότι στην ουσία το ΚΑΠΗ Ζεφυρίου διοργανώνει κάθε μήνα ένα γλεντάκι κι ότι αυτή τη φορά ο Άγιος Βαλεντίνος στάθηκε η αφορμή. Έκλεισε μάλιστα νέο ραντεβού για γλέντι, τη μέρα της Τσικνοπέμπτης. Η κα Λάππα δεν παρέλειψε επίσης να απευθύνει στο νέο Πρόεδρο Γιώργο Αδάκτυλο θερμές ευχαριστίες για την ολόπλευρη στήριξή του.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως στην κονσόλα του μουσικού προγράμματος κάθισε κι επέλεξε εξαιρετική μουσική για τους ερωτευμένους η Ισιδώρα, διαχρονική φίλη του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου, που βρίσκεται πάντα κοντά τους στα όμορφα γλέντια τους.
Στο ΚΑΠΗ της Δροσούπολης εξάλλου τον Γιώργο Αδάκτυλο υποδέχθηκε και καλωσόρισε ο εκπρόσωπος των ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων κ. Γιάννης Μάρκου, ενώ στην κονσόλα ο Βασίλης Κουρέας επέλεξε τραγούδια που ανέβασαν το θερμόμετρο του κεφιού στα ύψη, με αποτέλεσμα όλα τα μέλη να βρεθούν στην πίστα.
Ο Βασίλης Κουρέας άλλωστε, που κάθε μέρα της εβδομάδας κάνει μουσικό πρόγραμμα σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου Φυλής και πιο συγκεκριμένα την Τρίτη στη Χασιά, την Τετάρτη στη Δροσούπολη, την Πέμπτη στο Ζεφύρι και την Παρασκευή στο Α’ ΚΑΠΗ της λεωφόρου Φυλής, επεφύλαξε στον Πρόεδρο Γιώργο Αδάκτυλο μια ιδιαίτερη έκπληξη καθώς του έβαλε Ποντιακά τραγούδια, με αποτέλεσμα να τον σύρει στον κύκλο του χορού!
Τις ευχές τους εξάλλου στα μέλη της Δροσούπολης απηύθυναν από κοντά ο εκλεκτός τους φίλος και Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Κρητικός και η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Τζένη Μπάρα και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Νίκος Χατζητρακόσιας.
Αξίζει να σημειωθεί τέλος,  ότι η ψυχή των ΚΑΠΗ Ειρήνη Αλυματήρη αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι ήταν στο πλευρό των ηλικιωμένων και συμμετείχαν στις γιορτές τους, ψυχή τε και σώματι.
Ακολουθούν videos με τους ολιγόλεπτους χαιρετισμούς του Προέδρου των ΚΑΠΗ Γιώργου Αδάκτυλου και της Καίτης Λάππα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια