ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Και επίσημα υποψήφιος με το Χρήστο Παππού ο Βασίλης Γεωργιάδης
Την υποψηφιότητα του Δημοτικού Συμβούλου Βασίλη Γεωργιάδη, με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, γνωστοποίησε, επίσημα, το βράδυ του Σαββάτου 23 Φεβρουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.
Ο Δήμαρχος επέλεξε να ανακοινώσει την υποψηφιότητα στη χοροεσπερίδα της ΓΡΙΖΑΣ, για να υπογραμμίσει, την ενωτική φυσιογνωμία της παράταξης, η οποία, όπως ανέφερε, εκπροσωπεί  την  πανσπερμία κοινωνικών ομάδων που κατοικούν στο Δήμο. Μάλιστα, χαριτολόγησε αποκαλώντας το Βασίλη Γεωργιάδη “Αρβανιτοπόντιο” επειδή, όπως είπε, μιλάει την αρβανίτικη διάλεκτο.
Ο Δήμαρχος ανέφερε και τους ποντιακής καταγωγής Αντιδημάρχους του Γιώργο Αδάκτυλο και Γιώργο Σονίδη, οι οποίοι, όπως και ο Βασίλης Γεωργιάδης έχουν τα γραφεία τους στο “ποντιοκρατούμενο”ισόγειο του Δημαρχείου.
Άμεση συνεργασία με το Βασίλη Γεωργιάδη έχει και ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης, αφού στο Βασίλη Γεωργιάδη ο Δήμαρχος έχει αναθέσει καθήκοντα εντεταλμένου Συμβούλου για το πράσινο.  
Το συμπέρασμα είναι ότι ο Βασίλης Γεωργιάδης έχει ενταχθεί, ψυχή τε και σώματι, στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και δίνει τον αγώνα για τη νίκη στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου. Στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του τονίζει ότι η επιλογή του να ενταχθεί στην παράταξη του Δημάρχου οφείλεται στο έργο της, αλλά και στην πεποίθησή του ότι μπορεί να συνεχιστεί και στην επόμενη δημοτική περίοδο.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς δηλώνει ότι ο Βασίλης Γεωργιάδης θα βοηθήσει με την εμπειρία του και το πνεύμα συνεργασίας που τον διακρίνει. “ Ο Βασίλης έχει διατελέσει πολλά χρόνια Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος κι αυτό οφείλεται στις ικανότητές του. Τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο” σημειώνει ο Χρήστος Παππούς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια