Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Φυλής στο πλαίσιο του έργου «Ανάπλαση Λ. Φυλής».



  Σύμφωνα με πρόσφατο έγγραφο της τροχαίας θα έχουμε πλήρη διακοπή ανά τμήματα της λεωφόρου Φυλής στα Άνω Λιόσια με αποτέλεσμα αλλαγές στα δρομολόγια των γραμμών του ΟΑΣΑ που διέρχονται από τη λεωφόρο Φυλής . Τα παραπάνω δηλώνουν ότι ετοιμάζεται να ξεκινήσει το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο επί της λεωφόρου Φυλής και η ανάπλασή της.
  Οι εργασίες τοποθέτησης των αγωγών ομβρίων που θα προκαλέσουν τη διακοπή της κυκλοφορίας ξεκινάνε από την οδό Κωνσταντινουπόλεως μέχρι και την 25ης Μαρτίου και χωρίζονται σε τέσσερις φάσεις σύμφωνα με το έγγραφο της τροχαίας.  Για το υπόλοιπο εναπομείναν τμήμα της λεωφόρου Φυλής, μιας και υπάρχουν οι αγωγοί ομβρίων, η ανάπλαση της θα είναι πιο εύκολη υπόθεση που δε θα απαιτεί διακοπή της κυκλοφορίας. Μετά την ολοκλήρωση του έργου εκτός από την αισθητική αναβάθμιση της λεωφόρου Φυλής θα σταματήσει και το φαινόμενο της έντονης ροής υδάτων που παρατηρείται κατά τη διάρκεια των έντονων βροχοπτώσεων.
 Η έναρξη των εργασιών  θα φέρει αλλαγές στις καθημερινές μας μετακινήσεις, αλλά σίγουρα με την ολοκλήρωσή τους αυτές θα γίνουν πιο ευχάριστες και ασφαλείς.

Ακολουθούν οι φάσεις του έργου:







Η σχετική απόφαση της τροχαίας.
Η σχετική απόφαση του ΟΑΣΑ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια