Υποψηφιότητα Φανής-Μαρίας Τσούτσουρα με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υποψηφιότητα Φανής-Μαρίας Τσούτσουρα με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Την υποψηφιότητα της Φανής- Μαρίας Τσούτσουρα με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.
Η Φανή-Μαρία Τσούτσουρα είναι χειρουργός-Οδοντίατρος και διατηρεί οδοντιατρείο στα Άνω Λιόσια. Είναι κόρη του Βασίλη Τσούτσουρα και της Κρέουζας (Σούζυ) Πλαβούκου.
Καλωσορίζοντάς τη στην παράταξη ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι η Φανή- Μαρία Τσούτσουρα είναι μια νέα γυναίκα με επιστημονικές περγαμηνές. “Η χαρά μου είναι διπλή γιατί έχει υπάρξει μαθήτριά μου στο φροντιστήριο. Εκπροσωπεί το νέο αίμα στην παράταξή μας και χαίρομαι που εμπλέκεται με τα δημοτικά γιατί οι νέοι πρέπει, σιγά-σιγά, να πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι της τοπικής κοινωνίας”, πρόσθεσε.
Από την πλευρά της η Φανή- Μαρία Τσούτσουρα δήλωσε ότι με ιδιαίτερη χαρά συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές. “Έχουμε ως δημότες, την υποχρέωση να συμβάλουμε στα κοινά για να πάμε μπροστά τον τόπο μας. Στο πρόσωπο του Χρήστου Παππού βλέπω τον άνθρωπο που βρίσκεται κοντά στους νέους και θέλει να αλλάξουμε, όλοι μαζί, το brand name του Δήμου μας”, τόνισε χαρακτηριστικά.  


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια