Παρεμβάσεις του Χρήστου Παππού σε όλα τα επίπεδα της Αυτοδιοίκησης και της Κεντρικής Κυβέρνησης για τη χωματερή (βίντεο)



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μέχρι τη Βουλή και τον Πρωθυπουργό έφτασε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς για την αποκατάσταση της Χωματερής
Με ένα εμπεριστατωμένο βίντεο διάρκειας 30 λεπτών παρουσιάζει το Γραφείο Τύπου του Δήμου Φυλής τις συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Χρήστου Παππού για την Αποκατάσταση της Χωματερής.
Ενέργειες που ξεκίνησαν στις 15 Φεβρουαρίου 2015 με την τοποθέτησή του στο Συνέδριο για τη διαχείριση των απορριμμάτων που οργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής και συνεχίστηκαν μέχρι την υποβολή μελέτης για χρηματοδότηση ύψους 85,188 εκατ. ευρώ.
Στο μεσοδιάστημα ο Δήμαρχος έκανε αποτελεσματικές παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα της Αυτοδιοίκησης και της Κεντρικής Κυβέρνησης, ώστε να προσδοκά σήμερα τη χρηματοδότηση της μελέτης που θα οδηγήσει στη διαμόρφωση ενός μεγάλου Πάρκου Πρασίνου, από το οποίο θα παράγεται, μέσω Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), ενέργεια για τα νοικοκυριά του Δήμου.
Ειδικότερα ο Χρήστος Παππούς μίλησε στην Περιφέρεια Αττικής, στο Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων (ΚΕΔΕ), στη Βουλή των Ελλήνων, στους αρμόδιους Υπουργούς Χρ, Σπίρτζη, Γιώργο Σταθάκη και Σωκράτη Φάμελλο και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, ο οποίος μάλιστα επισκέφθηκε το Δήμο Φυλής την 8η Μαρτίου 2018.
Δείτε στο βίντεο αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κλείνει με τη φράση: Ο Δήμος Φυλής έκανε το καθήκον του. Τώρα είναι η σειρά των άλλων να κάνουν το δικό τους.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια