Συντάσσεται με το Χρήστο Ρούσσα ο Νικόλαος Ι Καμπόλης


Κάτι πραγματικά νέο...

Μετά τη συμμετοχή μου στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές το 2014 είχα δηλώσει, ότι σε οποιοδήποτε καλό έπραττε η διοίκηση που θα εκλεγόταν θα με είχε δίπλα της, όπως αντιστοίχως θα με έβρισκε απέναντί της και σε οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη διενεργούσε και η οποία δεν θα είχε ως γνώμονα το κοινό καλό της πόλης και των δημοτών της.

Η νυν διοίκηση μπορεί να έκανε προσπάθειες διόρθωσης των κακώς κειμένων των περασμένων ετών, στο πρόβλημα της παραβατικότητας, επιφανειακά όμως και χωρίς ορατό αποτέλεσμα.

Συνέχισε τις ίδιες τακτικές έλλειψης δημιουργίας καλύτερων συνθηκών με ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις για το σύνολο των δημοτών, επαληθεύοντας την συνέχεια που έχει ο Δήμος μας στην κακοδιαχείριση χρόνιων προβλημάτων τα οποία συνεχίστηκαν εν τέλει και σε αυτή τη θητεία.

Ο λόγος, για τα πλείστα «άλυτα» ζητήματα του Δήμου μας έγκειται στον τρόπο απορρόφησης - διάθεσης των αντισταθμιστικών της χωματερής προς τους δημότες, στην δημιουργία πλάνου οριστικής απομάκρυνσης της χωματερής και στην ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής για πλαίσιο αναβάθμισης της περιοχής και δημιουργίας νέων πηγών εσόδων για τον Δήμο μας.

Ο δρόμος και ο στόχος στον οποίο θα πρέπει να μείνουμε πιστοί όλοι, είναι να αναδείξουμε πρόγραμμα, αξίες, και δημιουργία για τον τόπο, τα οποία θα μας εγγυηθούν ένα καλύτερο μέλλον και μια ουσιαστική προοπτική ανάπτυξης μακριά από λάθη του παρελθόντος.

Στο πλαίσιο διαβούλευσης και δημιουργίας κάτι πραγματικά νέου, των κοινών στόχων για τον Δήμο μας, στην δημιουργία αρχών και ιδεών για το μέλλον των πολιτών που οραματίζονται, πιστεύουν και επιθυμούν ένα καλύτερο αύριο, για όλους εμάς και για τα παιδιά μας, δηλώνω την στήριξη μου στην κίνηση του Χρήστου Ρούσσα και εισχωρώ στην παράταξη που από κοινού δημιουργούμε και η οποία θα έχει λόγο και συμμετοχή στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Με εκτίμηση,

Νικόλαος Ι.Καμπόλης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια