ΠΑΝΟΡΑΜΑ – ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ: ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ


Στο Πανόραμα, στο αμαξοστάσιο, δεν άναψαν ποτέ φώτα led και δεν προβλέπεται! Εδώ δεν ανάβουν ούτε τα κανονικά φώτα…
Μαύρη η νύχτα, μαύρο και το έγκλημα!
Τα μόνα φώτα που ανάβουν, είναι τα φώτα στα γύρω σπίτια των ρομά που κλέβουν ρεύμα με εμφανή τα καλώδια.
Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Η Ελληνική Αυγή για την Φυλή, βρέθηκε εκεί, όπως πάντα βρίσκεται δίπλα στους πολίτες, εκεί που υπάρχει πρόβλημα.
Πήγαμε δυο φορές. Μια βράδυ, γιατί υπήρχαν επεισόδια και μας κάλεσαν οι κάτοικοι εσπευσμένα, αλλά και μια φορά στο φως της ημέρας…
Η μυρωδιά, τα κουνούπια – μέσα στον χειμώνα – τα σκουπίδια, τα μπάζα, η ασυδοσία, η ηχορύπανση, τα παιδιά που εκκολάπτονται στην παραβατική συμπεριφορά πετώντας πέτρες στα σπίτια, παρενοχλώντας τους κατοίκους, όλα αυτά που είδαμε και καταγράψαμε δεν αποτυπώνουν ούτε στο τόσο αυτό που ζουν καθημερινά οι κάτοικοι εκεί και είναι πολλά περισσότερα από μερικές αποχετεύσεις που ξερνούν σκατά χύμα στον δρόμο…
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: παπούτσια

Τα επιτελεία των άλλων παρατάξεων που κάνουν πολιτικούς σχεδιασμούς απολαμβάνοντας τον καφέ και το φαγητό πέριξ της πλατείας δεν τα ξέρουν όλα αυτά; Η απάντηση είναι πως τα ξέρουν και τα γνωρίζουν αλλά δεν πλησιάζουν στην περιοχή, γιατί πολλοί από αυτούς έχουν συμμετοχή στην διαμόρφωση αυτής της τραγωδίας.
Είναι οι ίδιοι που πληρώνουν τους ρομά για ψήφους, είναι οι ίδιοι που τους τάζουν μόνιμα καταλύματα, είναι οι ίδιοι που αδιαφορούν για το μέλλον της πόλης, είναι οι ίδιοι που προστατεύουν τους ρομά, κάθε φορά που οι διωκτικές αρχές προσπαθούν με αιφνίδιες παρεμβάσεις να πατάξουν το οργανωμένο έγκλημα που αναπτύσσεται στην περιοχή και κάνει δυσκολότερη την ζωή των κατοίκων που σιωπούν φοβισμένοι.
Η Ελληνική Αυγή για την Φυλή, δίνει υπόσχεση ζωής στους κατοίκους της Φυλής πως θα βρισκόμαστε δίπλα στους πολίτες της Φυλής.
Τους καλούμε να μας δώσουν ισχυρή εκλογική δύναμη ώστε να μπορούμε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας για την ασφάλεια των πολιτών στην πόλη μας συνολικά.
Οι προτάσεις μας και ο προγραμματισμός μας για τον οποίο δεσμευόμαστε:
Έχουμε καταρτίσει νέο επιχειρησιακό σχέδιο/διασυνδεδεμένο με τις αρχές ασφάλειας. Ο Δήμος δεν υποκαθιστά σε καμία περίπτωση τις κρατικές αρχές. Λειτουργεί όμως άμεσα/δυναμικά/συμπληρωματικά και επικουρικά.
-Με μέσα
-Με εξοπλισμό
-Με στελέχωση
-Με περιπολίες
-Με χαρτογράφηση της εγκληματικότητας
-Στηριζόμενος στην αφανής αστυνόμευση.
Εγγυόμαστε, αύξηση της υπεραξίας της περιουσίας των πολιτών, σε έναν δήμο πράσινο, καθαρό που θα παρέχει ασφάλεια στους πολίτες και αίσθημα σιγουριάς. 
Εγγυόμαστε πως από την πρώτη ώρα θα λάβουμε εκείνα τα μέτρα που χρειάζονται ώστε να καταπολεμηθεί το μικροέγκλημα.
Άμεσα θα καταπολεμήσουμε και την παραβατικότητα αλλά και την βαριά εγκληματικότητα με μια σειρά δράσεων που αναλύουμε και παρακάτω στο πρόγραμμα μας.
Θέλουμε τους πολίτες να κοιμούνται με ανοικτές πόρτες και παράθυρα όπως έκαναν κάποτε…
Να μην ντρέπονται και να μην φοβούνται να περπατήσουν σε ολόκληρες συνοικίες του δήμου.
Και θα το καταφέρουμε! Γιατί μόνον εμείς μπορούμε, γιατί μόνο εμείς διαφέρουμε…
ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΆΜΕΣΑ:
  1. Πατάσσουμε κάθε παραβατική και εγκληματική συμπεριφορά από όπου και αν προέρχεται.
  2. Αντιμετωπίζουμε ΆΜΕΣΑ την λεγόμενη εμφανή μικροεγκληματικότητα, ώστε να παγιωθεί το αίσθημα ασφάλειας.
  3. Επιδεικνύουμε μηδενική ανοχή σε κάθε μορφής αντικοινωνική συμπεριφορά ώστε να δοθεί ένα σαφές μήνυμα στις παραβατικές ομάδες 
  4. Προχωρούμε σε στατιστική καταγραφή ανά περιοχή των περιστατικών εγκληματικότητας, ώστε να δίδεται το κατάλληλο, κατά περίπτωση, βάρος.
  5. Επιδεικνύουμε μηδενική ανοχή σε φαινόμενα ηχορύπανσης, ειδικά τις ώρες κοινής ησυχίας.
  6. Κάμερες Ασφαλείας ΠΑΝΤΟΥ! Όχι μόνο στους κοινόχρηστους χώρους: (Πάρκα, παιδικές χαρές κλπ). Οι κάμερες και το κέντρο καταγραφής και άμεσης παρέμβασης θα δώσει σαφές μήνυμα σε κάθε εγκληματικό στοιχείο.
  7. Προωθούμε την φωταγώγηση της πόλης με νέες τεχνολογίες, όχι μόνο στους κεντρικούς δρόμους αλλά σε κάθε στενό της πόλης ώστε να εκλείψει κάθε παραβατική διάθεση που γεννά το σκοτάδι και το ημίφως.
  8. Επιβάλλουμε την ΔΗΜΕΥΣΗ της περιουσίας των δημοτών μας που καταδικάζονται για ναρκωτικά και τα έσοδα από τις κατασχέσεις τα διοχετεύουμε στην ενίσχυση της Παιδείας και του Αθλητισμού. 
    ΔΕΝ δεχόμαστε, τον πλουτισμό εις βάρος των παιδιών μας! Δεν δεχόμαστε για τον Δήμο Φυλής συνολικά, ή τις επιμέρους Δημοτικές Ενότητες, τον χαρακτηρισμό «No Go Zone» ή πόλης που πουλά τον θάνατο.
  9. Κατεδαφίζουμε το καθεστώς των παραγκών και γενικά απελευθερώνουμε κάθε καταπατημένο χώρου στον Δήμο μας όπου επικρατεί πλήρης ασυδοσία.
  10. Προχωρούμε στην παραχώρηση δημοτικού χώρου και πιέζουμε το Υπουργείο Δικαιοσύνης για την δημιουργία τοπικών φυλακών, ώστε να μην ισχύει η γελοία δικαιολογία Παπαγγελλόπουλου περί έλλειψης χώρου και να μην απελευθερώνονται οι εγκληματίες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια