Ένταση και γκρίνιες έφερε η αναβολή της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου τριτέκνων Δήμου Φυλής



   Η αναβολή της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου έφερε γκρίνια και έντονες διαμαρτυρίες από τα μέλη του που παραβρέθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου. 
  Η αναβολή αυτή ήρθε να επιβεβαιώσει τα πρώτα παραιτηθέντα μέλη του Δ.Σ. που επέκριναν, με επιστολή τους στις 21 Ιανουαρίου 2019 , τις διαδικασίες που ακολούθησαν μετά την παραίτηση και των αναπληρωματικών μελών στις 5 Δεκεμβρίου 2018.  Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτης Λουμάκης, που ανέλαβε με τις διαδικασίες του προηγούμενου μήνα, συγκέντρωσε τα πυρά των διαμαρτυρόμενων και  να απολογείται τόσο για την αναβολή όσο και για τις διαδικασίες που είχαν προηγηθεί. Στο στόχαστρο βρέθηκαν η πρώην πρόεδρος Κατερίνα Μπλουχάρη αλλά και ο εκτός Ελλάδας Αντιπρόεδρος Δημήτρης Βασιλείου για τη στάση που κρατάει, ρίχνοντάς τους τις ευθύνες για τη χαμένη φερεγγυότητα,δυναμισμό,την αλληλεγγύη των μελών που επικρατούσαν στο σύλλογο. Όπως επίσης ξεκαθάρισαν οι ανάγκες των μελών είναι μεγάλες και δε χρειάζονται καθυστερήσεις και αναβολές γιαυτό θα πρέπει άμεσα να δοθούν τα οικονομικά στοιχεία στην εξελεγκτική επιτροπή για να προχωρήσει η διαδικασία εκλογής νέου Δ.Σ.
   Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Λουμάκης δήλωσε ότι θα δώσει  τα στοιχεία που διαθέτει στην εξελεγκτική επιτροπή αύριο ώστε στα μέσα Φεβρουαρίου να οριστεί η Εκλογοαπολογιστικη συνεδρίαση που θα ορίσει την ημερομηνία των εκλογών. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια