Όσο και να προσπαθεί ο Μπουραΐμης το άσπρο δε γίνεται μαύρο




     Τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη φαίνεται πως ενοχλούν το Δημήτρη Μπουραΐμη  και τη Δύναμη Συμμετοχής και στο Δελτίο Τύπου που ανέβασαν μας κάνουν μαθήματα ιστορίας και τεχνογνωσίας. Βέβαια, στα μαθήματα ιστορίας ξεχνάνε εντέχνως να αναφερθούν στο τι έγινε το 2004. Μια χρονιά ορόσημο για την ευρύτερη περιοχή καθώς   το  Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής φρόντισε με την έγκρισή του , σε μια περιοχή Natura, να προχωρήσει η επέκταση του ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων προς τη Φυλή. Μια απόφαση που μέχρι το 2024 έδινε στον ΕΣΔΚΝΑ (σημερινό ΕΔΣΝΑ) το δικαίωμα της κατασκευής και λειτουργίας του ΧΥΤΑ Φυλής. 
  Τους ενοχλεί επίσης αφάνταστα το γεγονός ότι οι κάτοικοι βλέπουν σε ολόκληρες γειτονιές να πέφτει πίσσα και να μαυρίζουν οι δρόμοι. Πράγμα που κατά τους ίδιους είναι κακό μιας και "Δεν είναι δυνατόν να πέφτει πετρέλαιο στο χώμα, ανεξέλεγκτα και χωρίς καμία προϋπόθεση". Στην προσπάθειά τους να μηδενίσουν τα έργα των ασφαλτοστρώσεων εκτίθενται αφού μόνο για αυτά κατόρθωσε η διοίκηση του Χρήστου Παππού να εξασφαλίσει 6.000.000 € από πόρους της Περιφέρειας Αττικής, όταν κατά τη δική τους διοίκηση δεν κατάφερναν να πάρουν ούτε ευρώ. Βέβαια για τα βοθρολύματα που έτρεχαν στη Χασιά ούτε κουβέντα, μιας και ο επικεφαλής της Δύναμης Συμμετοχής τόσα χρόνια δήμαρχος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το έργο της αποχέτευσης. Αντίθετα  η διοίκηση του Χρήστου Παππού σε αυτά τα χρόνια που έχει τα ηνία του δήμου ολοκληρώνει το έργο ώστε εν  έτη 2019 να εκλείψει το φαινόμενο των βόθρων.  
  Όσον αφορά στην κατασκευή σχολείων, αν και γνωρίζουν πως είναι αρμοδιότητα των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. και όχι των δήμων, έχουν επιμελώς ξεχάσει την κατασκευή που πραγματοποιείται για την ανέγερση του Ειδικού Γυμνασίου στην περιοχή της Λίμνης καθώς και το 11ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων που είναι σχεδόν έτοιμο να δεχτεί μαθητές. Βέβαια, κουβέντα δεν κάνουν για τους Παιδικούς Σταθμούς που έχουν αναβαθμιστεί οι υπάρχοντες τόσο στις κτιριακές εγκαταστάσεις όσο και στην παροχή των προσφερόμενων υπηρεσιών. Ήδη με την καινούρια χρονιά, ξεκίνησε τη λειτουργία του ο νέος παιδικός στη Δημοτική Ενότητα Φυλής ενώ με ταχύτατους ρυθμούς κατασκευάζεται ένας ακόμα παιδικός σταθμός στο Ζεφύρι. Αν προσθέσουμε και την ολοκλήρωση των διαδικασιών για το βρεφονηπιακό σταθμό της Δροσούπολης και τον βρεφονηπιακό σταθμό  στη θέση Ζαιτό στη Χασιά, τότε δε χρειάζεται να πούμε και πολλά αν ο νυν δήμαρχος ενδιαφέρεται για την παιδεία. 
  
    
    




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια