Συγκινητική πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος , Καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Οικονομάκη



   Μια συγκινητική πρωτοβουλία, πήρε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος , Καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Οικονομάκης. Παράλληλα με τις πυρετώδης προετοιμασίες  που συντονίζει για τη θωράκιση του Δήμου, από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, που αναμένονται τις επόμενες ώρες, είχε την ευαισθησία να σκεφτεί και να φροντίσει και τα δεκάδες αδέσποτα σκυλάκια που ζουν στην Πηγή Φυλής και τα γύρω βουνά.
Παρά την ηλιοφάνεια στο κέντρο της πόλης, το βουνό είχε ήδη ασπρίσει και ο αέρας θέριζε. Ο Αντιδήμαρχος που είναι γνωστός για τα φιλοζωικά του αισθήματα πήγε στο βουνό  και τάισε ο ίδιος τα εγκαταλελειμμένα  ζώα με στόχο την εξεύρεση λύσης στο τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει. Παράλληλα σε  συνεννόηση με  τη φιλοζωική και την κ. Ζερβάκη φρόντισε για τη σίτιση των αδέσποτων και τις επόμενες ημέρες που ο δρόμος θα είναι κλειστός λόγω του χιονιά ενώ ήδη έχει δρομολογήσει σε συνεργασία με τη φιλοζωική και τη φαρμακευτική περίθαλψη των αδέσποτων που έχουν ανάγκη.
Δύο τσουβάλια σκυλοτροφή σε διάφορα στεγανά σημεία, στην παλιά ταβέρνα στη Πηγή, ώστε τα αδεσποτάκια να έχουν και αύριο φαγητό,  και τρία τσουβάλια σε ειδικά σημεία όπου ζουν αγέλες αδέσποτων.
Πολύτιμος συμπαραστάτης του Μιχάλη Οικονομάκη ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Ύδρευσης και Ηλεκτροφωτισμού Μαρίνος Σαρλάς που προθυμοποιήθηκε να  βοηθήσει και διέθεσε το αυτοκίνητό του για τη μεταφορά των τροφών.






















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια