Με γοργούς ρυθμούς η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου.



   Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς η 2η φάση της επέκτασης του δικτύου Φυσικού Αερίου. Από την μία δεκάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις  έχουν συνδεθεί ήδη στο δίκτυο και έχουν εξασφαλίσει φθηνότερη θέρμανση. Από την άλλη εκατοντάδες είναι οι αιτήσεις καταναλωτών που επιθυμούν να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου μόλις αυτό περάσει από τη γειτονιά τους.
   Παρόλο που δεν υπήρχε ενδιαφέρον  από τις εταιρείες παροχής φυσικού αερίου, λόγω του ότι η περιοχή μας είναι αραιοκατοικημένη,  ο Δήμος Φυλής μπήκε μπροστά και το έργο ξεκίνησε και  βρίσκεται σε εξέλιξη. Έκδηλο είναι το ενδιαφέρον των δημοτών για την απόκτηση φτηνού τρόπου θέρμανσης και ήδη οι αιτήσεις για συνδέσεις έχουν ξεπεράσει τις 800.
  Η πρόθεση άλλωστε της διοίκησης του δήμου Φυλής είναι οι αγωγοί του φυσικού αερίου να τροφοδοτήσουν όλα τα δημοτικά κτήρια και τα σχολεία της περιοχής και να φτάσουν σε κάθε συνοικία. Η επένδυση αυτή του δήμου Φυλής εκτός από το  σημαντικό οικονομικό όφελος που θα έχει ο δήμος από την απεξάρτησή του από το πετρέλαιο δίνει αξία σε όλη την περιοχή, αφού κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να επιλέγει το τρόπο που θέλει να θερμάνει την οικία του. Για αυτό το λόγο έχει συσταθεί ειδικό γραφείο στο δημαρχείο Φυλής που συγκεντρώνει τις αιτήσεις ενώ πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 210 2474067.

  
   





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια