Επιστροφή στα θρανία χρειάζονται ορισμένοι για να μάθουν πόσο κάνει 1+1



   Παρακολουθώντας το χτεσινό δημοτικό συμβούλιο έκπληξη μας προκάλεσαν οι μαθηματικές πράξεις δημοτικού συμβούλου. Στην προσπάθειά του να αναδείξει ανύπαρκτο θέμα και για να του βγουν τα νούμερα, υπολόγισε τη χρέωση νερού με το λίτρο και όχι με το κυβικό. Με απλά λόγια κάνοντας τις πράξεις έβγαλε το αστρονομικό νούμερο των 114.000 € αντί για το πραγματικό των 114€, όπως εξήγησε ο  δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς με απλές πράξεις και βάση των  εκτιμήσεων του δημοτικού συμβούλου. 
   Σε έτερο θέμα ο ίδιος δημοτικός σύμβουλος προσπαθώντας να στερήσει έσοδα 37.000.000€ από το δήμο, προερχόμενα από τα καταπατημένα οικόπεδα στο ΧΥΤΑ, ζήτησε να μην περάσει το θέμα και το καταψήφισε μαζί με την ομάδα του. Το παράξενο επίσης , όπως αποκάλυψε ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης που εκείνη την ώρα προέδρευε στο δημοτικό συμβούλιο , είναι πως γι΄ αυτό το θέμα την εισήγηση είχε κάνει το 2016 ο δημοτικός σύμβουλος που σήμερα αντιδρούσε. Η απορία άλλωστε του κ. Οικονομάκη και αρκετών ακόμα δημοτικών συμβούλων ήταν οι λόγοι που θα έπρεπε να αποσυρθεί από τα καθήκοντά της η δικηγόρος που είχε αναλάβει και πρωτόδικα πέτυχε την απόφαση υπέρ του δήμου για το ανωτέρω θέμα . 
   Αυτά ήταν αρκετά για να καταλάβει  ο κόσμος, που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση, τους λόγους που ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς οδήγησε το συγκεκριμένο δημοτικό σύμβουλο εκτός της παράταξής του αλλά και εκτός διοίκησης.
  

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΕΝΤΆΞΕΙ Κ ΔΗΜΗΤΡΗ ΈΝΑ ΛΆΘΟΣ ΈΚΑΝΕ Ο ΚΎΡΙΟΣ. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΌΣ! !ΑΜΈΣΩΣ ΕΣΎ ..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή