Γιώργος Πατούλης: Χρήστο Παππού το έργο σου το παρακολουθούμε και το θαυμάζουμε


 


  Επίσκεψη στο Δήμο Φυλής πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης κατά τη διάρκεια της οποίας τον υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και πλήθος συνεργατών του.
  Στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί με όλους τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο κύριος Πατούλης είχε μία παραγωγική συνομιλία με τον Χρήστο Παππού για τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν στην περιοχή μας, ενώ ιδιαίτερη σημασία δόθηκε και από τις δύο πλευρές στην προώθηση των συνεργασιών που θα συντελέσουν στην ανάπτυξη του δήμου μας.
  Κεντρικό άξονα της συζήτησης μεταξύ των δύο έμπειρων αυτοδιοικητικών αποτέλεσε, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, το μείζον θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Ο κύριος Πατούλης τόνισε ότι ήρθε ο καιρός η Φυλή, ως τόπος με μεγάλες ιστορικές και πολιτιστικές καταβολές, να περάσει στην επόμενη μέρα. Ανέφερε χαρακτηριστικά:
« Η Φυλή πρέπει να εισπράξει πολλά από την Αττική και η Αττική οφείλει πολλά στη Φυλή» , ενώ έκανε λόγο για νέες τεχνολογίες και νέους τρόπους διαχείρισης στερεών αποβλήτων.
  Ο Χρήστος Παππούς, αφού ευχαρίστησε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, συμφώνησε ότι : «Η Φυλή έχει δώσει πολλά και η Πολιτεία χρωστάει πολλά στην περιοχή» και πρόσθεσε ότι στόχος του αποτελεί η ανάπλαση και κατ’ επέκταση η αναβάθμιση της περιοχής με την κατασκευή πάρκου ηλεκτρικής ενέργειας. Σε άλλο σημείο της μεταξύ τους συζήτησης ο Δήμαρχος Φυλής τόνισε : « Η Φυλή ό,τι ήταν να δώσει το έδωσε αλλά όχι ό,τι ήταν να πάρει το πήρε! Περιμένουμε πολλά από την Κυβέρνηση και την περιφερειακή αυτοδιοίκηση. Ξεκινάμε την αποκατάσταση της χωματερής και είμαι σίγουρος ότι οι νέες μορφές διαχείρισης απορριμμάτων θα δημιουργηθούν σε περιοχές εκτός του Δήμου Φυλής, γιατί δεν μπορεί η Φυλή για όλα τα χρόνια να είναι συνυφασμένη με τα σκουπίδια». Απευθυνόμενος, δε, στον κύριο Πατούλη είπε : « Η παρουσία σου σήμερα εδώ σηματοδοτεί ότι έχουμε ένα ισχυρό φίλο δίπλα μας και τα οράματά μας θα γίνουν πραγματικότητα.»
  Ο Γιώργος Πατούλης εξήρε και το έργο του Χρήστου Παππού που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε « το παρακολουθούμε και το θαυμάζουμε». Παράλληλα τόνισε την ανάγκη το έργο αυτό να γίνει πιο εποικοδομητικό μέσα από ένα δεύτερο βαθμό που θα έχει μέλλον χτίζοντας υποδομές. Συνεχάρη επίσης το Χρήστο Παππού για το γραφείο που διατηρεί ο Δήμος Φυλής στις Βρυξέλλες κάνοντας λόγο για τη σημασία της  απορρόφησης αλλά κυρίως της αναζήτησης επιπλέον κονδυλίων που θα χρησιμοποιούνται για τον ίδιο τον πολίτη.
  Ο Χρήστος Παππούς από την πλευρά του δεν παρέλειψε να αποδώσει τα εύσημα στην ουσιαστική δουλειά που επιτελείται από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου, η οποία με τις σωστές μελέτες έχει φέρει έργα εξελίξιμα στην περιοχή.
 Αμφότεροι αναγνωρίζοντας την κομβική σημασία της συνεργασίας μεταξύ περιφερειακής και δημοτικής αρχής ώστε ωφελημένος  να είναι ο πολίτης, ευχήθηκαν κάθε μελλοντικό βήμα να στοχεύει σε αυτόν τον σκοπό.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια