ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ


ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΛH  του Συλλόγου Τριτέκνων Δήμου Φυλής

Παίρνω τη πρωτοβουλία να επικοινωνήσω μαζί σας, ως πρώην πρόεδρος του Συλλόγου επί 2 συνεχόμενες θητείες και μετά από δική σας παρότρυνση, σχετικά με την κατάσταση που έχει περιέλθει ο σύλλογος το τελευταίο διάστημα.
Ο σύλλογός μας, που η ύπαρξή του και η εύρυθμη λειτουργία του ήταν ευλογία για το Δήμο μας και χείρα βοηθείας για τις τρίτεκνες οικογένειες με τη μείωση των Δημοτικών Τελών και της Ύδρευσης, με την επισιτιστική βοήθεια από την Περιφέρεια, με τις θεατρικές παραστάσεις που ψυχαγωγούσαν τα μέλη μας κ.ο.κ., αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό διάλυση. 
Ήδη έχουν παραιτηθεί με επιστολή τους από τις αρχές του Νοέμβρη μήνα άλλα 5 μέλη. 
Μετά και την παραίτηση των μελών αυτών είναι φανερό ότι τα μέλη που απέμειναν δεν αρκούν για να συνεχίσουν την πορεία ενός Συλλόγου με μεγάλη συμμετοχή, μεγάλη προσφορά αλλά και τόσο πολύ ανάγκη για δουλειά.
Επειδή σύλλογος ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, όποια μέλη επιθυμούν να στηρίξουν την τυπική και ουσιαστική επανεκκίνηση και λειτουργία του συλλόγου μας, θα ήθελα να με ενημερώσουν στο messenger.
ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Όλοι μαζί, δηλώνοντας ΠΑΡΩΝ την ΚΥΡΙΑΚΗ 16/12/18 στις 11.00 το πρωί στο Δημαρχείο στην αίθουσα ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, μπορούμε να βάλουμε ένα λιθαράκι στην επανίδρυση του συλλόγου μας, προς όφελος των παιδιών, των οικογενειών, της πόλης μας!!!
Περιμένω μηνύματα με τις διαθεσιμότητές σας για την παρουσία της Κυριακής!!!

Με εκτίμηση
Κλέλια Βαρβαρίγου
ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ & 
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΠΟΤΤΕ(ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ 3 ΤΕΚΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια