Χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργάνωσε ο ΣύλλογοςΤσουκλιδίου






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χριστουγεννιάτικη γιορτή με μάγο και καραγκιόζη για μικρούς και ζωντανή μουσική για μεγάλους διοργάνωσε ο ΣύλλογοςΤσουκλιδίου


Φωτεινά χαμόγελα, ζωηρά γέλια και πολλές χαρούμενες παιδικές φατσούλες«φώτισαν» τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Τσουκλιδίου και το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα», το απόγευμα της Κυριακής της 16ης Δεκεμβρίου.
Στη… σπονδυλωτή παράσταση με κεντρικό άξονα την ψυχαγωγία των παιδιών, μικροί και μεγάλοι γέλασαν με τα κωμικά παιχνίδια και τα αστεία του κλόουν – ανιματέρ, «μαγεύτηκαν» από τα επιτήδεια μαγικά κόλπα του μάγου και ξεκαρδίστηκαν με τις αστείες και… καυστικές ατάκες του Καραγκιόζη και τους διασκεδαστικούς διαλόγους των άλλων φιγούρων του Θεάτρου Σκιών Σπυρόπουλου.
Μετά το τέλος της παράστασης «Ο Καραγκιόζης Άγιος Βασίλης», την κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου επισκέφθηκε ο Άγιος Βασίλης και μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά.
Της γιορτής για τα μικρά παιδιά ακολούθησε η γιορτή για τα μεγάλα… παιδιά. Παίρνοντας τη σκυτάλη της διασκέδασης, οι ενήλικες του Συλλόγου Τσουκλιδίου γλέντησαν μέχρι αργά με συντροφιά ζωντανή μουσική, κρασάκι και χορό. Από τη γιορτή μικρών και μεγάλων δεν έλειψαν και τα παραδοσιακά γλυκίσματα των ημερών. Μελομακάρονα και κουραμπιέδες δέσποζαν στον γλυκό μπουφέ του Συλλόγου.

«Ο Δήμος Φυλής είναι αρωγός σε όλα τα ζητήματα και αιτήματα του Συλλόγου. Έχουμε άμεσα τη συμπαράσταση του Δημάρχου και των υπηρεσιών του Δήμου», υπογράμμισε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τσουκλιδίου Νίκος Νικολόπουλος, ευχαριστώντας τον Δήμαρχο για την ανταπόκριση στα αιτήματα και την παρουσία του στην εκδήλωση. Όπως ανέφερε ο κ. Νικολόπουλος, ο Δήμος ανακατασκεύασε πλήρως την παιδική χαρά στην πλατεία Αγίας Σοφίας, αποκατέστησε τις ζημιές στην πλατεία και περιέφραξε το μικρό γήπεδο ώστε να παίζουν ανενόχλητα και με ασφάλεια τα παιδιά. Επίσης, ο Δήμος μερίμνησε για την μερική ανακαίνιση των γραφείων του Συλλόγου με αλλαγή πατώματος και σκεπής, καθώς και για τη συντήρηση του περιβάλλοντος χώρου, ενώ στηρίζει το Σύλλογο στις δραστηριότητές του.
Ευτυχία, αγάπη και υγεία ευχήθηκε σε όλους ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, χαιρετίζοντας την εκδήλωση. «Να είστε πάντα χαμογελαστοί» είπε σε μικρούς και μεγάλους δημότες, εύχοντάς τους να απολαύσουν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια