Ολοταχώς για «κίτρινη» Πολιτεία στα Άνω Λόσια


Μετά από πολλές διεργασίες και συζητήσεις, η ΑΕΚ είναι στην τελική ευθεία για να βρει το δικό της «σπίτι», με τον Μάκη Αγγελόπουλο δημιουργεί «κίτρινη» πολιτεία στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.
Ηστέγαση της ΑΕΚ με ένα γήπεδο το οποίο θα καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες της αποτέλεσε διακαή πόθο τα προηγούμενα χρόνια για τον Μάκη Αγγελόπουλο. Κατά τα φαινόμενα ωστόσο πλέον έρχεται οριστική λύση διότι σύμφωνα με το aek365 το κλειστό της πάλης των Άνω Λιοσίων θα είναι τελικά ο χώρος που θα δοθεί μετά από συμφωνία με την κυβέρνηση.
Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχουν συζητήσεις στο τελικό στάδιο για μακροχρόνια ενοικίαση του κλειστού, 500 μέτρα από την έξοδο της Αττικής οδού ν. 5. Μάλιστα, μαζί με το γήπεδο αναμένεται να παραχωρηθεί και ο γύρω χώρος στο πλαίσιο εκμετάλλευσης για εμπορικές και ψυχαγωγικές χρήσεις, καθώς και για υποδομές σε εγκαταστάσεις τόσο στο τμήμα μπάσκετ όσο και στην Ερασιτεχνική.
Οι  διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, γεγονός που εξηγείται και από την παρουσία τόσο του Μάκη Αγγελόπουλου όσο και συνεργατών του στην περιοχή το τελευταίο διάστημα.
Στην συμφωνία με την κυβέρνηση υπάρχει πρόβλεψη για κατασκευή σταθμού του προαστιακού αλλά και ειδικές λεωφορειακές γραμμές που θα οδηγούν στο γυμναστήριο.
Το κλειστό έχει χωρητικότητα 9.300 θέσεων και ιδιαίτερα ενθαρρυντικό είναι το ότι μπορεί άμεσα να αξιοποιηθεί σε διάστημα δύο μηνών. Φυσικά, αναμένεται να ανακαινιστεί το εσωτερικό του με νέα καθίσματα, παρκέ από το εξωτερικό αλλά και φωτεινός πίνακας όπως εκείνος που επιλέχθηκε στο Final Four στο Basketball Champions League.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια