Γεμάτη “ευχές” για παιδιά που δίνουν μάχη για τη ζωή τους η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων (βίντεο)



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μπορεί να άλλαξε τοποθεσία λόγω του τσουχτερού κρύου, αλλά δεν άλλαξε ο πολύτιμος στόχος της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων.
Έτσι αν και από την πλατεία Ηρώων μεταφέρθηκε τελικά στο κλειστό της Ζωφριάς ο σκοπός της λαμπρής εκδήλωσης παρέμεινε ιερός!
Το απόγευμα της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου το Κλειστό μετατράπηκε σε ένα υπέροχο φιλανθρωπικό  Χριστουγεννιάτικο Bazaar με χειροτεχνίες από το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο Ελληνικό “Make a Wish”, προκειμένου να εκπληρωθούν επιθυμίες παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.
Κοντά στα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς μαζί με τον Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτη Καμαρινόπουλο, βρέθηκε και ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο οποίος πέρασε από όλα τα Χριστουγεννιάτικα “Περίπτερα”, θαύμασε τα χειροποίητα δώρα κι αντάλλαξε θερμές ευχές με τους παιδαγωγούς και το προσωπικό.
Ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος αμέσως μετά τις θερμές ευχές της Διευθύντριας των Παιδικών Σταθμών κ. Ιωάννας Σταθοπούλου απηύθυνε τις δικές του, μαζί με εγκάρδιες ευχαριστίες για την άοκνη προσπάθεια των συνεργατών του στο Δημοτικό Συμβούλιο μεγάλος αριθμός των οποίων συμμετείχε στη γιορτή, αλλά και των Παιδαγωγών για το πολύτιμο έργο που επιτελούν σε καθημερινή βάση, στους Παιδικούς Σταθμούς.
Ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος ευχήθηκε σε όλους να έχουν καλές γιορτές και κάλεσε κοντά του , τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού.
Ο Δήμαρχος καλώντας με τη σειρά του  στο βήμα, μερικά από τα υπέροχα “αγγελάκια” που στόλισαν την βραδιά, ευχήθηκε τα φετινά Χριστούγεννα και η νέα Χρονιά που θα ανατείλει, να είναι γεμάτα από τα χαμόγελα των παιδιών. Ευχήθηκε επίσης στους γονείς να καμαρώσουν τα παιδιά τους όπως επιθυμούν ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην πολύτιμη στήριξη των παππούδων και των γιαγιάδων που παίζουν καθοριστικό κι ανεκτίμητο ρόλο στην Ελληνική Οικογένεια και το μεγάλωμα των παιδιών.
Ο Χρήστος Παππούς καταλήγοντας ευχαρίστησε  την Διευθύντρια των Παιδιών Σταθμών Ιωάννα Σταθοπούλου, τον Παναγιώτη Καμαρινόπουλο καθώς και όλους τους εργαζόμενους στους Παιδικούς Σταθμούς για την άψογη συνεργασία με στόχο την καλή διαπαιδαγώγηση και τη συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας των μικρών παιδιών, που είναι το μέλλον του τόπου.
Για τους σκοπούς και τους στόχους του Ελληνικού “Κάνε μια ευχή” - “Make a Wish” μίλησε ο εκπρόσωπός του κ. Χάρης Πατούνης.
Το ελληνικό “Κάνε μια ευχή” άλλωστε,  δίνοντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο ο δημοφιλής καλλιτέχνης Μάρκος Σεφερλής. Ο αγαπημένος ηθοποιός αν κι έφτασε καθυστερημένος αφού προηγουμένως είχε επισκεφθεί το νοσοκομείο “ΕΛΠΙΔΑ” προκειμένου να δώσει ελπίδα σε παιδιά που περνούν δύσκολες στιγμές,  παρέμεινε για ώρα στο Κλειστό της Ζωφριάς και είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Πρόεδρο Παναγιώτη Καμαρινόπουλο και το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών ενώ φωτογραφήθηκε με κέφι με δεκάδες γονείς και παιδιά.
Ξεχωριστή αίγλη στην φετινή Χριστουγεννιάτικη γιορτή έδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής που παιάνισε ακούσματα στο πνεύμα των ημερών. Μαζί της ενώθηκαν επίσης οι τριχαριτωμένοι “Μικροί Τυμπανιστές”, τα “Αγγελούδια” αλλά και τα μικρά “Αστέρια” που εκπροσώπησαν όλα τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών με τον καλύτερο τρόπο, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τον κόσμο και κυρίως τα παιδιά περίμεναν πολλές εκπλήξεις, με Χριστουγεννιάτικα κεράσματα, παιχνίδια και χορό με υπέροχες μεγαλοφιγούρες και φωτογραφίες με τον αγαπημένο τους Άγιο Βασίλη στο θρόνο του!
Συγκινητική τέλος, υπήρξε η ευαισθητοποίηση των γονιών και των παρευρισκομένων που με τη λήξη της γιορτής κατευθύνθηκαν στα περίπτερα και αγόρασαν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στο έργο του “Κάνε μια ευχή!”    

XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA08XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA09XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA10XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA11XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA12XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA13XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA14XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA15XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA16XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA17XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA18XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA19XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA20XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA21XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA22XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA23XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA24XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA25XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA26XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA27XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA28XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA29XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA30XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA31XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA32XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA33XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA34XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA35XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA36XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA37XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA38XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA39XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA40XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA41XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA42XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA43XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA44XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA45XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA46XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA47XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA48XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA49XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA50XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA51XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA52XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA53XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA54XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA55XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA56XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA57XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA58XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA59XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA60XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA61XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA62XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA63XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA64XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA65XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA66XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA67XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA68XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA69XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA70XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA71XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA72XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA73XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA74XRIST GIORTH PAIDIKOI LIOSIA75


Ακολουθούν χαρακτηριστικά videos















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια