Ονειρεμένα Χριστούγεννα στον Δήμο Φυλής με φαντασμαγορικές γιορτές, παραστάσεις και happenings (βίντεο)



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ονειρεμένα Χριστούγεννα στον Δήμο Φυλής με φαντασμαγορικές γιορτές, παραστάσεις και happenings

Με χριστουγεννιάτικες γιορτές και παραστάσεις, εορταστικές δραστηριότητες και χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, carousel και παγοδρόμιο, πολλά happenings, κεράσματα για μικρούς και μεγάλους και με την παρέα ξωτικών και την επίσκεψη του Άι Βασίλη, ο Δήμος Φυλής διοργανώνει και φέτος Ονειρεμένα Χριστούγεννα για τους μικρούς δημότες μας, αλλά και όσους αισθάνονται παιδιά.
Την έναρξη των χριστουγεννιάτικων δρώμενων θα σηματοδοτήσει η φωταγώγηση του εντυπωσιακού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Φυλής στην Πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 19:30 υπό τις μελωδίες της Φιλαρμονικής του Δήμου. Για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου διοργανώνεται μια φαντασμαγορική βραδιά με πρωταγωνιστές δεκάδες παιδιά των Τμημάτων Ενόργανης Γυμναστικής, Θεατρικού, Γενικής Γυμναστικής, Παραδοσιακών Χορών, Ακαδημιών Μπάσκετ και Ακαδημιών Κολύμβησης του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα». Η Πλατεία Ηρώων θα μεταμορφωθεί σε παγοδρόμιο, ενώ χριστουγεννιάτικα εργαστήρια και κεράσματα από τα ξωτικά θα κάνουν ακόμη πιο μαγική τη βραδιά.
Το παγοδρόμιο θα υποδέχεται τους μικρούς μας φίλους αλλά και τα μεγάλα… παιδιά από τις 9 Δεκεμβρίου 2018 έως τις 6 Ιανουαρίου 2019, καθημερινά από τις 5:00 μ.μ. έως τις 9:00 μ.μ. και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ. και από τις 5:00 μ.μ. έως τις 9:00 μ.μ.
Χριστουγεννιάτικα δέντρα έχουν στηθεί φέτος και σε Ζεφύρι και Δημοτική Ενότητα Φυλής. Στη Φυλή, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην κεντρική Πλατεία, θα φωταγωγηθεί την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30, με τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού Φυλής να δίνουν το σήμα, μέσα σε μια παραμυθένια ατμόσφαιρα με εκπλήξεις για τους μικρούς και υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων μελωδιών. Εργαστήρια, φουσκωτές σφαίρες και ξωτικά με δώρα και κεράσματα θα υποδεχθούν τους μικρούς καλεσμένους, ενώ ένα βενετσιάνικο carousel θα τους πάει μαγευτικές… βόλτες πάνω σε εντυπωσιακά αλογάκια. Το carousel θα παραμείνει στην κεντρική Πλατεία Φυλής έως τις 6 Ιανουαρίου 2019, καθημερινά από τις 5:00 μ.μ. έως τις 9:00 μ.μ. και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ. και από τις 5:00 μ.μ. έως τις 9:00 μ.μ.
Σε ένα Μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό μετατρέπεται το Πάρκο «Κώστας Λιάρος» στο Ζεφύρι, όπου την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30, θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, μέσα σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα με πρωταγωνιστές τα παιδιά του Παιδικού Χοροθεάτρου «Άμυνα». Ο Άγιος Βασίλης, ξωτικά, ξυλοπόδαροι, εργαστήρια και κεράσματα για μικρούς και μεγάλους θα συμπληρώσουν τη μαγευτική βραδιά. Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα περιμένει τους επισκέπτες του έως τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου.
Παράλληλα, θα παρουσιαστούν παραστάσεις και happenings και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες. Ειδικότερα, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, στην πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια, θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Εκδήλωση «Αστέρια Ζωής» των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων σε συνεργασία με το «Κάνε μια Ευχή» Ελλάδος (Make a Wish).
Στο Ζεφύρι, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Πάρκο «Κώστας Λιάρος» θα επισκεφθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 19:30, ο Μάγος TOLTO, ο οποίος θα… μαγέψει με τα ταχυδακτυλουργικά του κόλπα μικρούς και μεγάλους. Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου στις 18:00, θα παρουσιαστεί η παράσταση «Τα όνειρα της γιαγιάς Παραμυθούς», ενώ την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου ξωτικά και happenings περιμένουν μικρούς και μεγάλους.
Στη Δημοτική Ενότητα Φυλής, η παράσταση «Τα όνειρα της γιαγιάς Παραμυθούς» θα παρουσιαστεί στην Αίθουσα του Δημαρχείου Φυλής «Νικόλαος Λιάκος» την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00, ενώ τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου μικροί και μεγάλοι θα παίξουν και θα διασκεδάσουν με χριστουγεννιάτικα εργαστήρια και άλλες δράσεις από τις 10:30 το πρωί έως τις 2:30 μετά το μεσημέρι. Επίσης, την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν το φανταστικό BUBBLE SHOW της καλλιτεχνικής ομάδας Le Petite Marguerite.
Από τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι Βραδιές Παιδικού Κινηματογράφου, που τόσο αγαπήθηκαν από τους μικρούς μας δημότες το καλοκαίρι. Θα γίνουν τρεις προβολές ταινιών κινουμένων σχεδίων στο Δημαρχείο «Νίκος Λιάκος». Συγκεκριμένα, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου θα προβληθεί η ταινία «Ο Άνθρωπος των Σπηλαίων», το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου θα προβληθεί η ταινία «Σέρλοκ Ζούμπομς» και το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 θα προβληθεί η ταινία «Ζουγκλοπαρέα». Όλες οι προβολές με είσοδο ελεύθερη, ξεκινούν στις 7 το απόγευμα.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια