Την πυρίτιδα φαίνεται ότι ανακάλυψε ο Δρόλιας


 Την πυρίτιδα φαίνεται ότι ανακάλυψε ο Δρόλιας, πώς αλλιώς να σχολιάσει κανείς το όψιμο ενδιαφέρον του για τα θέματα της παιδείας; Και ο αφελέστερος εξ ημών μπορεί να διακρίνει τη σκοπιμότητα των επισκέψεών του στα σχολικά κτίρια της περιοχής.
Εμφανώς μπουρινιασμένος από το γκολ που έφαγε από το Νίκο Χατζητρακόσια σπεύδει να δηλώσει σε εφημερίδα προβολής Κουλοχέρη : Ας μιλήσουμε για το παρόν και το μέλλον! , αυτοαναιρώντας το δικό του παρελθόν, τη δική του δράση.
Στη συνέχεια προσπαθώντας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα πληροφορεί τους αναγνώστες ότι στο 3ο Λύκειο βρέθηκε για το θέμα της κτιριακής ακαταλληλότητας του εν λόγω σχολείου και καταλήγει με τη δακρύβρεχτη διαπίστωση : Δεν αρμόζει στο ιστορικό κέντρο των Άνω Λιοσίων μαθητές να φοιτούν σε ένα τέτοιο χώρο Διαπίστωση ,ωστόσο , που δε φάνηκε να τον αγγίζει κατά τη διάρκεια της δικής του θητείας  ως πρόεδρος δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής και να έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, αλλά όπως καταλαβαίνουμε τότε δεν ήταν τόσο επιτακτική η ανάγκη για άμεση λύση στο πρόβλημα!

Για την ιστορία : 

Ο Δρόλιας είναι ο ίδιος άνθρωπος που σε δήλωσή του το 2012 έκανε παράκληση στους καθηγητές να μην ευνοούν το κλίμα μιζέριας στα σχολεία!


 «Δεν πρέπει να είμαστε μίζεροι, τουλάχιστον σε αυτό το δήμο, για πρώτη φορά και παρά τα αντικειμενικά προβλήματα, προσπαθούμε να κάνουμε κοινωνική πολιτική και να αναπτύξουμε συλλογικές δράσεις. Σίγουρα δεν είναι όλα ρόδινα, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν και πράγματα που δεν γίνονται αλλά αυτό αφορά άλλες εποχές και άλλες συνθήκες, όχι την σημερινή κατάσταση. Και με το δεδομένο ότι έχουν γίνει πολλά και έχουμε κατακτήσει την καθημερινότητα, δεν μπορεί να βγαίνει πως τα έξω μια μιζέρια…».

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που έθεσε στόχο την ίδρυση ενός διαπολιτισμικού γυμνασίου στην περιοχή αλλά δεν έπραξε τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση!

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που στην ερώτηση δημοσιογράφου 
Έχετε επισκεφθεί τα σχολεία, κύριε Δρόλια;, απαντά μεταξύ άλλων το κορυφαίο :

"Στη Φυλή δεν έχω πάει ακόμα, διότι από όσο γνωρίζω δεν υπάρχουν προβλήματα."


Θα κλείσουμε με την παραπάνω φωτογραφία με το σχόλιο : κάνετε λίγο πιο δεξιά την επόμενη φορά που θα ποζάρετε για να φαίνεται η υπέροχη δουλειά που έχει γίνει πίσω σας!
Πολλά συγχαρητήρια στον εμπνευστή !



Το καλύτερο πάντως είναι το σχόλιο αναγνώστη στο facebook κάτω από την ανάρτηση του Δρόλια:

 Δεν αφήνετε τις φωτογραφίες....και να κάτσετε όλοι εσείς που θέλετε τα ηνία τις διοίκησης να καταθέσετε προτάσεις και πλάνο.....
Για την παιδεία μιλάμε ...το έχετε καταλάβει?
Μέσα από το διαδίκτυο λύσεις δεν δίνονται!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια