Επιλεκτικά «ευαίσθητοι» με τον Αργύρη Αργυρόπουλο οι κύριοι Σκαμαντζούρας και Καμπόλης



Στην εξέδρα ρίχνει τη μπάλα ο κος Σκαμαντζούρας
Την ώρα που, με πρωτοβουλία του κου Καμπόλη, βρίσκονται υπό δικαστική διερεύνηση τα πεπραγμένα του στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό και ενώ δεν έχει δημοσιοποιήσει, επίσημα, σε ποιες δικαστικές ενέργειες έχει προβεί  για να δείξει ότι δεν ευθύνεται για την «τρύπα» των 831 χιλ. ευρώ που βρήκε το Ελεγκτικό Συνέδριο, προσπαθεί, μάταια, να δημιουργήσει εντυπώσεις.
«Ευαισθητοποιήθηκε» με το δημοσίευμα για την καταδικαστική Απόφαση σε βάρος του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Φυλής για συκοφαντική δυσφήμιση και προσπάθησε να δημιουργήσει εντυπώσεις, με προ ημερησίας διατάξεως, ερώτηση στη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 16 Νοεμβρίου 2018.
Παρόλο που ανέφερε ότι πρόκειται  για πρωτόδικη Απόφαση, αποσιώπησε σημαντικές παραμέτρους του θέματος, όπως ότι:
  • Η Απόφαση εκδόθηκε ΕΡΗΜΗΝ του Αργύρη Αργυρόπουλου, καθότι δεν μπόρεσε, για λόγους ανεξάρτητους της θελήσεώς του, να παρευρεθεί στο δικαστήριο.
  • Η Απόφαση δεν είναι τελεσίδικη και κατ’ αυτής θα ασκήσει Έφεση, μόλις του κοινοποιηθεί η Απόφαση.
  • Η Απόφαση, ακόμα κι αν ήταν τελεσίδικη, δεν θα επηρέαζε τη δυνατότητα άσκησης των καθηκόντων του, καθότι το συγκεκριμένο αδίκημα δεν περιλαμβάνεται σε αυτά που ο νόμος θεωρεί απαγορευτικά για την άσκηση δημόσιου αξιώματος ή για την κατάληψη θέσης στο Δημόσιο.
  • Το Ποινικό Μητρώο του Αργύρη Αργυρόπουλου είναι Λευκό, όπως προκύπτει από το επισυναπτόμενο Πιστοποιητικό Ποινικού Μητρώου.
Ευχόμαστε να απεμπλακεί, σύντομα, από τις εκκρεμότητές του με τη Δικαιοσύνη ο κος Σκαμαντζούρας.
Ευχόμαστε επίσης να κατανοήσει τη σημασία του μέτρου και κυρίως να μη χάσει την ικανότητα σύγκρισης προσώπων και καταστάσεων.
Για τον κύριο Καμπόλη δε χρειάζεται να πει κανείς κάτι. Υπάρχουν στο διαδίκτυο οι καταγγελίες του σε βάρος του κου Σκαμαντζούρα, όπως βεβαίως και η απάντηση του κου Σκαμαντζούρα.


Και μόνο από αυτά μπορεί, εύκολα, ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια