Η αλήθεια είναι εκεί έξω και όχι στα γραφεία.




  Η περίοδος 2011-2014 που η τύχη της περιοχής ήταν στα χέρια του Δημήτρη Μπουραΐμη είναι χαραγμένη στην μνήμη των πολιτών. Ήταν η περίοδος που ο τότε δήμαρχος είχε σαν έδρα του δήμου το δημαρχείο της Χασιάς, αφού στο κανονικό δημαρχείο κατέβαινε μόνο όταν υπήρχαν οι συνεδριάσεις των οργάνων διοίκησης. Όλοι θυμόμαστε κατά τη διάρκεια των απεργιών των απλήρωτων δημοτικών υπαλλήλων ότι το μόνο που λειτουργούσε ήταν η υπηρεσία καθαριότητας της Χασιάς.   Ήταν επίσης η εποχή που τα μόνα προβλήματα που "έφταναν" στ' αυτιά του ήταν αυτά που του μετέφεραν οι δημοτικοί του σύμβουλοι, που τα έβλεπαν όλα καλά, γι΄αυτό άλλωστε και δεν υπήρχαν ούτε δελτία τύπου αφού απλά δε γινόταν..... τίποτα. .
   Φτάνοντας στο σήμερα παρατηρούμε πως αυτές του οι συνήθειες δεν έχουν αλλάξει. Βασιζόμενος στα δικά του διαδικτυακά μέσα όντως ζει σε άλλο πλανήτη και όχι στο δήμο Φυλής. Η επικοινωνιακή του ομάδα που κατοικοεδρεύει σε άλλες περιοχές- δεν  θα  αναφερθούμε  σ' αυτή  όμως επί του παρόντος- μέσα από τα διαδικτυακά μέσα που διαθέτει, δημοσιοποιεί τα μυθιστορήματα που φαντάζεται. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκθέσει τον πρώην δήμαρχο με τα δελτία τύπου που του δίνει να εκδώσει, αφού μεταφέρει  βιώματά της από άλλες περιοχές και όχι από το δήμο Φυλής.
  Αυτό που τους εξοργίζει περισσότερο, όταν ανεβαίνουν στη Χασιά, είναι αυτά που βλέπουν , ιδίοις όμμασι, για το έργο της δραστήριας προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Φυλής, Ελένης Λιάκου. Το 2014 ο Χρήστος Παππούς ήταν αυτός που τον εξόρισε από τη διοίκηση του δήμου Φυλής, αλλά απ' ότι ακούγεται  η Ελένη Λιάκου θα είναι αυτή πουμε το έργο της θα τον στείλει ορισικά στο "κάστρο " του.
  Δεν είναι επίσης λίγες οι φορές που εμπιστευόμενος τα εναπομείναντα νεοεισερχόμενα μέλη  της παράταξής του, έχει οδηγηθεί σε ατοπήματα μιας και ο ίδιος, όπως και τότε έτσι και τώρα , δεν έχει εικόνα. Είναι οι ίδιοι που του ακυρώνουν μέρα με τη μέρα το κεντρικό προεκλογικό του σλόγκαν "Ακούμε Σχεδιάζουμε Αλλάζουμε" . Αφού ακούνε μόνο αυτά που θέλουν, σχεδιάζουν μόνο ότι τους βολεύει και φυσικά δεν αλλάζουν όπως είπαμε και παραπάνω.
   Δεν θα αργήσει βέβαια ο καιρός που, προς άγραν ψηφοφόρων, θα κατηφορίσει από το κάστρο του και τότε όντως θα διαπιστώσει μια άλλη πόλη!












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια