Ανακατασκευάστηκε από το Δήμο Φυλής η παιδική χαρά στον Άγιο Γεώργιο



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακατασκευάστηκε από το Δήμο Φυλής η παιδική χαρά στον Άγιο Γεώργιο
Ακόμη μια παιδική χαρά ανακατασκευάστηκε και παραδόθηκε ολοκαίνουργια από το Δήμο Φυλής και την Τεχνική Υπηρεσία, σε υλοποίηση της δέσμευσης του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού προς τους κατοίκους της περιοχής. Πρόκειται για την παιδική χαρά στον Άγιο Γεώργιο, στη πλατεία Πυραμίδας, στην οποία έγινε πλήρης ανακαίνιση και αναμόρφωση.
«Προχωράμε σταθερά και με υπευθυνότητα στην ανακατασκευή των παιδικών χαρών του Δήμου μας. Δίνουμε στα παιδιά μας αυτό που τους ανήκει. Ασφαλείς και σύγχρονους χώρους παιγνιδιού. Μέχρι το τέλος του χρόνου έχουμε προγραμματίσει εργασίες ανακατασκευής σε 11 ακόμη παιδικές χαρές» υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Στην παιδική χαρά τοποθετήθηκαν δύο διπλές κούνιες, μια ανοιχτή και μία κλειστή για μικρότερα παιδιά, ένα πολυόργανο παιδικής χαράς που συνδυάζει αναρρίχηση και τσουλήθρα και δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά και για άλλες δραστηριότητες διασκέδασης, μια τραμπάλα, μία τραμπάλα ελατηρίου παπάκι και ένα σπιτάκι για νήπια. Η νέα πανέμορφη παιδική χαρά διαθέτει τέλος ένα παραλληλόγραμμο κιόσκι δέκα θέσεων που δίνει τον απαραίτητο χώρο σε  γονείς και συνοδούς να παρακολουθούν και να επιβλέπουν ξεκούραστα το παιγνίδι των παιδιών τους. Η παιδική χαρά έχει ξύλινη περίφραξη, φωτίζεται επαρκώς ενώ έχουν τοποθετηθεί και ξύλινα παγκάκια.
«Μέσα στο 2018 ανακατασκευάσαμε πλήρως 19 παιδικές χαρές στο πλαίσιο της προσπάθειας μας να δημιουργήσουμε άρτιους χώρους αναψυχής για τα παιδιά. Συνεχίζουμε  την προσπάθεια εντατικά ώστε σταδιακά όλοι οι χώροι αναψυχής των παιδιών να είναι σύγχρονοι και ασφαλείς» υπογραμμίζει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας.
Η ανακατασκευή της παιδικής χαράς έγινε με δαπάνη του Δήμου Φυλής, στο πλαίσιο μελέτης της Τεχνικής Υπηρεσίας για την συντήρηση και την αναβάθμιση των χώρων αναψυχής των παιδιών σύμφωνα με τους νέους κανόνες της κείμενης νομοθεσίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια