Καταδίωξη από το Μενίδι μέχρι την Ελευσίνα ύποπτου οχήματος



  Όλοι θυμόμαστε το τραγικό δυστύχημα που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 53χρονη που έβγαινε από το βιβλιοπωλείο στην οδό Πηνειού. 
   Ανάλογο περιστατικό διαδραματίστηκε και σήμερα, αλλά ευτυχώς χωρίς να υπάρξει η ίδια κατάληξη. Όλα ξεκίνησαν όταν στο Μενίδι ύποπτο όχημα  δεν σταμάτησε για έλεγχο από την Ομάδα ΔΙΑΣ και στη συνέχεια άρχισε η καταδίωξή του. 
    Οι δράστες στην προσπάθειά τους να διαφύγουν εμβόλισαν ένα όχημα στην οδό Λιοσίων και αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα κινήθηκαν μέσω της οδού Πηνειού προς την Περιφερειακή Αιγάλεω.  Από τύχη δε θρηνήσαμε κάποιο θύμα αφού στην περιοχή υπήρχε και η λαϊκή αγορά. Όπως μας ενημέρωσε αυτόπτης μάρτυρας που ψώνιζε στη λαϊκή εκείνη τη στιγμή,από τις σειρήνες και τις κόρνες της αστυνομίας ο κόσμος   αντιλήφθηκε το όχημα που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και αποτραβήχτηκε ενστικτωδώς τόσο η ίδια  όσο  και τα υπόλοιπα άτομα που βρίσκονταν στην περιοχή ώστε να αποφύγουν τα χειρότερα.
    Σύμφωνα με πληροφορίες η Ομάδα ΔΙΑΣ συνέχισε την καταδίωξη και μέσα στην Αττική Οδό, αλλά έχασε τα ίχνη του λευκού HONDA  στο ύψος του Θριασίου Νοσοκομείου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια