Παρακολουθήστε ζωντανά την 33ης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής

     

    Μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Φυλής πατώντας Ε Δ Ω θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά την 33ης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
  Ακολουθεί η πρόσκληση καθώς και τα θέματα που θα συζητηθούν:                                       
                                                   
        Σας καλούμε όπως προσέλθετε στο δημοτικό κατάστημα της δημοτικής ενότητας Άνω Λιοσίων, έδρα του Δήμου Φυλής, στην Αίθουσα Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», στις 24-10-2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, για να συζητήσουμε στην με αρ. 33 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  τα πιο κάτω θέματα :

  1. Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 258/2011 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί έγκρισης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής (ΦΕΚ 3161/Β΄/30-12-2011), για σύσταση Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου.
  2. Χορήγηση παράτασης του έργου : «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΗΓΗ (ΤΟΜΕΑΣ Γ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ».
  3.  Επικύρωση της αρ. 114/18 απόφασης Δ.Σ. του ν.π.δ.δ. Αθλητισμού και Πολιτισμού «ΠΑΡΝΗΘΑ» περί έγκρισης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019 του ν.π.δ.δ.
  4.  Επικύρωση της αρ. 115/18 απόφασης Δ.Σ. του ν.π.δ.δ. Αθλητισμού και Πολιτισμού «ΠΑΡΝΗΘΑ» περί έγκρισης της στοχοθεσίας οικονομικού έτους 2019 του ν.π.δ.δ.
  5.  Επικύρωση της αρ. 116/18 απόφασης Δ.Σ. του ν.π.δ.δ. Αθλητισμού και Πολιτισμού «ΠΑΡΝΗΘΑ» περί έγκρισης και ψήφισης ισολογισμού οικονομικού έτους 2015 του ν.π.δ.δ.



                                                                                                                      Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ


                                                                                 ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ-ΠΕΡΙΣΟΡΑΤΗ ΖΩΗ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια