Πρώτο κουδούνι με τις ευλογίες της Εκκλησίας και πολλές ευχές (βίντεο)



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρώτο κουδούνι για τα Σχολεία και ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου στο 1ο Δημοτικό και στο 1ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων προκειμένου να δώσει τις ευχές του για μια καλή σχολική χρονιά.
Στο 1ο Γυμνάσιο τον Αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Φανούρης ο οποίος προέτρεψε τα παιδιά να μην βιάζονται να μεγαλώσουν και να απολαύσουν την ηλικία τους. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Δήμαρχος ο οποίος έχοντας ιδιαίτερη σχέση με την διευθύντρια του Σχολείου Αιμιλία Αλεβίζου καθώς έχει υπάρξει και δική του καθηγήτρια την προέτρεψε καταχειροκροτούμενος κι εν μέσω επευφημιών των μαθητών,  να τους δώσει δυο -τρεις μέρες, προσαρμογής.
Ο Χρήστος Παππούς παραχώρησε  εν συνεχεία το μικρόφωνο στον βουλευτή Θανάση Μπούρα που έδωσε το “παρών” στον Αγιασμό και τις θερμές ευχές του σε μαθητές και καθηγητές.
Τις ευχές του μαζί με την υπόσχεση ότι η καλή δουλειά που γίνεται στα σχολεία και η αγαστή συνεργασία με την εκπαιδευτική Κοινότητα θα συνεχιστεί σε όλους τους τομείς, έδωσε και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας.
Ο Πρόεδρος επεσήμανε ότι αν και το κτίριο του 1ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων έχει “ζωή”  30 ετών  φαίνεται καινούργιο καθώς τα συνεργία του Δήμου Φυλής δούλεψαν σκληρά το καλοκαίρι σε όλα τα σχολεία, προκειμένου να υποδεχθούν τους μαθητές και τους καθηγητές όπως τους αρμόζει.
Ο Νίκος Χατζητρακόσιας τόνισε πως από μόνες τους οι ευχές δεν είναι αρκετές γι’ αυτό κι έδωσε επίσης τη δέσμευση ότι στα σχολεία το έργο εκσυγχρονισμού που έχει ήδη ξεκινήσει θα συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς ώστε να τοποθετηθεί  ασύρματο διαδίκτυο σε όλες τις τάξεις, να κατασκευαστούν σύγχρονα γήπεδα μπάσκετ κ.α.
Τις ευχές της τέλος τονίζοντας την άρτια συνεργασία με τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τον Νίκο Χατζητρακόσια έδωσε επίσης η Προϊσταμένη του Τοπικού Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αριστέα Πλακίδα πλαισιωμένη από εθελόντριες της Ομάδας “Σαμαρειτών”.
Η Προϊσταμένη τόνισε, ότι η συνεργασία που έχει ξεκινήσει με τα σχολεία του Δήμου Φυλής για Πρώτες Βοήθειες και την άμεση μεταφορά μαθητών στο Νοσοκομείο Παίδων θα συνεχιστεί και φέτος, με την ευχή φυσικά να είναι όλα τα παιδιά καλά και να μην χρειαστεί!
Ακολουθούν  video με τους χαιρετισμούς του Δημάρχου και του Νίκου Χατζητρακόσια.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια