Δεν ήταν μόνο τα καζάνια που πήραν φωτιά στην εκδήλωση του Συλλόγου Κρητών (βίντεο)

     
 Τα καζάνια  είχαν πάρει φωτιά για να φτιαχτεί το γνωστό γαμοπίλαφο που θα σερβιριζόταν στη γιορτή ΤΣΙΚΟΥΔΙΑΣ 2018 του Συλλόγου Κρητών Άνω Λιοσίων. Δεν ήταν όμως μόνο τα καζάνια που είχαν πάρει φωτιά, αλλά και τα τραπέζια των επισήμων, μιας και διανύουμε την περίοδο που αναδιοργανώνονται οι παρατάξεις οι οποίες θα πάρουν μέρος στις εκλογές του 2019. 
  Εκτός από την παράταξη της διοίκησης που χρειάστηκε  δύο τραπέζια για να χωρέσει, είχαμε και τη νεοσύστατη παράταξη που για να μην κινήσει "υποψίες" χωρίστηκε στο τραπέζι του Αλέξανδρου Κουλοχέρη και του Δημητρίου Καμπόλη. Αντίθετα, η παράταξη του πρώην δημάρχου Δημήτρη Μπουραΐμη μετά βίας γέμισε το δικό της τραπέζι αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τις αδυναμίες που έχει ή θέλει να δείχνει ότι έχει. 
  Έκπληξη αποτέλεσε και ότι το γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Βάβουλας, προτίμησε να κάτσει στο τραπέζι της διοίκησης και δίπλα στο δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, πυροδοτώντας νέα σενάρια συνεργασιών, παρά στο τραπέζι του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ όπου παραβρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου
   Η είδηση πάντως βγήκε όταν ανέβηκε στην εξέδρα για το σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο οποίος προανήγγειλε ότι οσονούπω θα ανακοινώσει  ένα ευχάριστο νέο για την περιοχή. 
  






















Δείτε τον σύντομο χαιρετισμό του δημάρχου Χρήστου Παππού:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια