Η παραπληροφόρηση καλά κρατεί στο Δήμο Φυλής



    Από δημοσίευμα  ηλεκτρονικής εφημερίδας συμφερόντων νεοσύστατης παράταξης σχετικά με την απόφαση μηχανικών του δήμου να μην συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, καταλαβαίνουμε την απειρία των συντακτών της και το ρόλο που θέλουν να διαδραματίσουν. 
  Πριν λίγες μέρες αναφέρθηκαν στο λόγο που ο επικεφαλής της παράταξης τους δεν παρέστη στη θεμελίωση της Στέγης της Γρίζας την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου. Αναφέρει μάλιστα ο ίδιος(;) σε γραπτή του δήλωση : " ανήκουστη προπαγανδιστική πολιτική από την πλευρά της διοίκησης, καθώς λίγες ημέρες πριν την εκδήλωση,συγκεκριμένα τη Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου,  ξεκίνησαν τα μηχανήματα τις εργασίες" . Το μόνο που καταφέρνουν είναι να υποτιμούν τη νοημοσύνη των αναγνωστών τους  και να εμπαίζουν και τα μέλη του συλλόγου της Γρίζας.  
   Αλήθεια πριν του βάλουν στο στόμα αυτές τις κουβέντες δεν μίλησαν μαζί του, γιατί έχοντας ο ίδιος κατασκευαστική εταιρεία και εμπειρία (;) θα τους έλεγε ότι πριν την εκσκαφή ενός έργου προηγούνται οι δοκιμαστικές τομές παρουσία της αρχαιολογίας.

Φωτογραφία από τις δοκιμαστικές τομές παρουσία της αρχαιολογίας

 Εκτός αν  είναι παντελώς άσχετος και ο ίδιος.
   Κάτι ανάλογο έγινε  με το θέμα των δώδεκα υπαλλήλων που ζητάνε την εξαίρεσή τους από τους καταλόγους του υπουργείου για την συμμετοχή τους σε επιτροπές διαγωνισμών, καθώς όπως αναφέρουν δεν πληρούν τα κριτήρια που ορίζει ο νόμος.
    Σύμφωνα με αυτά καμία σχέση δεν υπάρχει μεταξύ των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ή θα ξεκινήσουν στο Δήμο Φυλής, με τους καταλόγους επιτροπών του υπουργείου. Καταλαβαίνουμε για ακόμη μία φορά την προσπάθεια ορισμένων  να  δημιουργήσουν εντυπώσεις και αν δεν πρόκειται για εξαγωγή βιαστικών συμπερασμάτων λόγω απειρίας σίγουρα  βασίζεται στην κακεντρέχεια και στην μεμψιμοιρία που τους διακρίνει.
  Δοθείσης της ευκαιρίας και αφού θέλουν να κάνουν μηχανικό ρεπορτάζ,  τους προτείνουμε να πραγματοποιήσουν μια αναζήτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ βάζοντας το όνομα του εργολάβου που ανέλαβε την κατασκευή της Στέγης του Ηπειρώτη. 
  Εμείς,  άλλωστε, θα επανέλθουμε σε αυτό το θέμα μόλις ολοκληρωθούν οι δικές μας έρευνες. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια