Επικοινωνιακά τρικ χάριν εντυπωσιασμού από τον κύριο Ατζάμπο.




Κύριε Ατζάμπο,

   Λυπούμαστε πραγματικά που σας αναστατώσαμε με τα γραφόμενά μας και με τα ερωτήματά μας, αλλά αυτό επιτάσσει η θέση ευθύνης απέναντι στους αναγνώστες  που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους εδώ και οκτώ χρόνια.
   Κατανοούμε τον εκνευρισμό σας, αλλά ως πολιτευόμενος νέος από το 2014 θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι οι εμπλεκόμενοι με τα κοινά οφείλουν να επιδέχονται κριτικής.
   Το γεγονός ότι με επικοινωνιακή μαεστρία δεν είχατε την τόλμη να αναφερθείτε στο ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ με το όνομά του, θα αφήσουμε άλλους να το κρίνουν! Όσο για το δις χρησιμοποιούμενο τρικ του  «τυχαίου ανώνυμου κειμενογράφου», το αντιπαρερχόμαστε καθώς η ταυτότητά μας είναι γνωστή στην τοπική κοινωνία και σε εσάς προσωπικά! Παρ΄όλα αυτά, δεν κρατάμε κακία. Θα αποδώσουμε το «εις γνώσιν» σας ατόπημα στην πολιτική σας απειρία.
   Λυπούμαστε επίσης που πέσατε στην παγίδα να αφήσετε πολιτικές αιχμές στην τοποθέτησή σας τόσο για το έργο των άλλων συλλόγων της περιοχής, όσο και για την πρωτοβουλία της διοίκησης του Δήμου Φυλής να προσφέρει το άνευ ουσίας, κατά τη γνώμη σας, πακέτο στους σπουδάζοντες νέους της επαρχίας. Θα το αφήσουμε και αυτό ασχολίαστο. Εξάλλου, θα κριθείτε στο μέλλον για το αγαθό των προθέσεών σας.
  Θα προσπεράσουμε τις φιλότιμες προσπάθειες δικαιολόγησης των ΝΕΩΝ σας ιδεών καθώς και το γιατί δεν αναφερθήκαμε στις υπόλοιπες δράσεις σας(;). Δεν είναι στις προθέσεις μας να σας εκθέσουμε περαιτέρω! Θα σηκώσουμε το γάντι που μας πετάξατε και θα σας παρακαλούσαμε να δώσετε προς δημοσιοποίηση το πλήρες καταστατικό του συλλόγου με τα ιδρυτικά μέλη καθώς και τα ονόματα των Ανθρώπων – με Α κεφαλαίο – που αποφάσισαν ΤΩΡΑ να αφουγκραστούν τη ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια