Χρήστος Παππούς :Δίνουμε την ευκαιρία στα παιδιά του Δήμου μας να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ξεκίνησαν το πρωί οι δωρεάν διακοπές για τα παιδιά του Δήμου Φυλής
Στην κατασκήνωση στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης, για δωρεάν διακοπές, τις οποίες εξασφάλισε ο Δήμος Φυλής, σε υλοποίηση σχετικής δέσμευσης του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, βρίσκονται από το πρωί οι λιλιπούτιοι δημότες που δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα.
Στις εννέα το πρωί με κέφι και πολλά χαμόγελα αναχώρησαν για την κατασκήνωση, με πούλμαν του Δήμου, από την πλατεία Στρατηγού Λιόση (πίσω από το Δημαρχείο), συνοδεία του Αναπληρωτή Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργου Αντωνόπουλου και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Θανάση Σχίζα.
«Είμαστε εμπράκτως δίπλα σε όλους τους δημότες και ειδικά στα παιδιά μας που είναι το μέλλον του τόπου μας. Θέλουμε να είναι χαρούμενα. Να έχουν εμπειρίες και ίσες ευκαιρίες με τα παιδιά που η κρίση δεν άγγιξε τις οικογένειές τους. Δίνουμε την ευκαιρία στα παιδιά του Δήμου μας να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, χωρίς να χρειάζεται ο γονείς να αναλάβουν αυτή τη σημαντική δαπάνη» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Τη μελέτη για τις δωρεάν διακοπές των παιδιών, συνέταξε η Τεχνική Υπηρεσία και τις αιτήσεις δέχθηκε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια