Το Κίνημα Αλλαγής θα σταθεί εμπόδιο σε όποιον συνεχίσει να θεωρεί την περιοχή μας το αποχωρητήριο της Αττικής.



Ημερ.: 3/07/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για μια ακόμα φορά η περιοχή μας γίνεται το θύμα των άστοχων χειρισμών της Περιφέρειας Αττικής, που με αποφασή του αναλαμβάνει να υλοποιήσει ο Ενιαίος Σύνδεσμος, επιτρέποντας την ρίψη απορριμμάτων στο αποκατεστημένο τμήμα της χωματερής. Με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι μεταξωτές κορδέλες που μας υπόσχονταν δεν ήταν τίποτα άλλο από φύκια, βυθίζοντας όλο και περισσότερο στην υποβάθμιση την ήδη επιβαρυμένη περιβαλλοντικά περιοχή των Άνω Λιοσίων και των γύρω περιοχών. Όλα αυτά βέβαια γίνονται με την ανοχή της Διοίκησης του Δήμου Φυλής, που περιορίζεται απλώς στην είσπραξη των αντισταθμιστικών (λύτρα και έκτακτα δωράκια).
*Βλέπε Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου 02/07/2018 1ο θέμα: ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΝΑΨΗΣ & ΟΡΩΝ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ  
Με λίγα λόγια, η Υγεία και η Αξιοπρέπεια αυτού του τόπου ισούται με τα αντισταθμιστικά συν το μπόνους των 2.300.000 ευρώ!!!
Η κυβέρνηση από την άλλη, παρακολουθεί ως Πόντιος Πιλάτος τις εξελίξεις υποσχόμενη - κατά τη συνήθη τακτική της- τα πάντα στους πάντες, αρνούμενη όμως να πάρει ουσιαστικές αποφάσεις που θα δρομολογήσουν τις εξελίξεις για την ανακούφιση της περιοχής μας.
Τα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι εύλογα:
·        Έχει εκπονηθεί ολοκληρωμένη περιβαλλοντική και διαχειριστική μελέτη για τη μεταφορά και την αντικατάσταση της υφιστάμενης δομής εναπόθεσης; Και αν «Ναι» σε ποιο σημείο βρισκόμαστε; Γιατί δεν ενημερώνεται ο Πολίτης της Περιφέρειας επί τούτου;
·        Επισημαίνεται η «αφωνία» της κας. Δούρου σε σειρά ζητημάτων που αφορούν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Περιφέρειας (Χωματερή, πλημμύρες Μάνδρας κ.α.). Αλήθεια ας μας εξηγήσει ποιος μαζεύει καλύτερα τα σκουπίδια; Οι μνημονιακοί ή οι αντιμνημονιακοί κατά δήλωσή της;
Φτάνει πια. Ας γίνουν επιτέλους τα λάθη και οι παραλήψεις του παρελθόντος ο οδηγός για λύσεις βιώσιμες που θα αναβαθμίσουν το περιβάλλον που ζούμε.
Ας πούμε όλοι εμείς, που ζούμε σε αυτή τη περιοχή, με τη στάση και τη δράση μας ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!
Το Κίνημα Αλλαγής παίρνοντας πρωτοβουλίες θα σταθεί εμπόδιο σε όποιον συνεχίσει να θεωρεί την περιοχή μας το αποχωρητήριο της Αττικής.

Γραμματέας
Συντονιστικής Επιτροπής
Τ.Ο. Δήμου Φυλής
Σπυρόπουλος Ανδρέας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια