Άκρως παρεΐστικο το γλέντι της καλοκαιρινής γιορτής του Συλλόγου Πανοράματος


   Μεγάλη επιτυχία είχε η 3η καλοκαιρινή γιορτή του Συλλόγου Πανοράματος που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 7 Ιουλίου 2018. Αν και η μέρα ήταν "δύσκολη" αφού παράλληλα διεξάγονταν οι εκδηλώσεις του Συλλόγου Κρητών αλλά και η μεγάλη συναυλία της Γλυκερίας στη Ζωφριά, πολλοί ήταν οι φίλοι που τίμησαν την λιτά αλλά γεμάτη ζωντάνια εκδήλωση.
   Η γιορτή ξεκίνησε με το χορευτικό Σύλλογο Βασσάλου που ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους δημιουργώντας μία αυθεντική κρητική ατμόσφαιρα. Η κρητική λεβεντιά έδωσε την σκυτάλη στον νεαρό καλλιτέχνη Γιάννη Κονιτόπουλο  που με τις νησιώτικες μελωδίες του μας ταξίδευσε στο Αιγαίο. Η ωραία βραδιά, η καλή μουσική και η εκτέλεση των παραγγελιών του κόσμου από τον Κονιτόπουλο ήταν τα συστατικά της επιτυχίας ώστε ένα όμορφο παρεΐστικο γλέντι να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 
   Οι χορευτικές ικανότητες στις ζεμπεκιές τόσο της προέδρου Αντωνίας Μπλέτσα αλλά και των υπολοίπων φίλων του συλλόγου  δεν ήταν αρκετές ώστε να επισκιάσουν της χορευτικές ικανότητες της κόρης του Τοπικού Συμβούλου Δημήτρη Κοψαχείλη που ξεπέρασε και τον ίδιο τον πατέρα της.

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση:





      



























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια