Ιδανική εκπροσώπηση του Δήμου Φυλής από το Χοροθέατρο ΑΜΥΝΑ






Ιδανική εκπροσώπηση του Δήμου Φυλής από το Χοροθέατρο ΑΜΥΝΑ  σε πολιτιστική καλοκαιρινή βραδιά στο Ασπρόπυργο
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Ασπροπρόσωπο»  και με το παραπάνω! , έβγαλε τον Δήμο Φυλής το χοροθέατρο ΑΜΥΝΑ στο γειτονικό Δήμο Ασπροπύργου.
Καλεσμένα στη μεγαλειώδη καλοκαιρινή εκδήλωση από την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ανάπτυξης του Δήμου Ασπροπύργου κ. Σοφία Μαυρίδου τα παιδιά της ΑΜΥΝΑΣ, συμμετείχαν ως guest star και μαζί με τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης έδωσαν επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό.
Πιο συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής 1η Ιουνίου στο υπέροχο ανοιχτό θέατρο «Αγρόπηπος»  τα παιδία του καλλιτεχνικού διευθυντή και Χορογράφου Ορέστη Δημητρίου και της αγαπημένης ηθοποιού Βίνας Ασίκη μετά από κοπιαστικές πρόβες αλλά και την άψογη συνεργασία με τη Βυζαντινή Χορωδία των παιδιών του Ασπροπύργου με χορωδό τον Γιάννη Κιαχόπουλο (αριστούχο - απόφοιτο του Ωδείου Άνω Λιοσίων) παρουσίασαν ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα μέσα από ένα εκπληκτικό  φινάλε!
Κλείνοντας την καλοκαιρινή γιορτή του γειτονικού Δήμου όλα μαζί τα παιδιά λάμπρυναν τη βραδιά,  με ποιοτικά ακούσματα και χορό,  προκαλώντας το  ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου που όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο δυνατό, ενώ στην αποκορύφωση της εκδήλωσης ο  ουρανός,  εκτός από τα δεκάδες πυροτεχνήματα φωτίστηκε,  κι από την παιδική τους λάμψη!
Φιλόξενη και άψογη οικοδέσποινα της βραδιάς η Σοφία Μαυρίδου κάλεσε τη Βίνα Ασίκη στο βήμα της εκδήλωσης για έναν σύντομο χαιρετισμό κατά τη διάρκεια του οποίου η δημοφιλής ηθοποιός επεσήμανε την άψογη συνεργασία των Δήμων της Δυτικής Αττικής.
«Ο Δήμος Φυλής αναμφίβολα έχει παράδοση στον Πολιτισμό» υπογράμμισε κι επιλέγοντας να κλείσει την εξαίσια πολιτιστική βραδιά με μερικούς  υπέροχους στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου πρόσθεσε ότι  «η αποψινή μας συνεργασία με τους εξαίρετους δασκάλους των ΚΔΑΠ  Ασπροπύργου  απέδειξε πως οι Δήμοι της Δυτικής Αττικής κάνουν πράξη με τον καλύτερο τρόπο αυτούς ακριβώς του στίχους…
«Κι όταν θα έρθουν οι καιροί που θα ‘χει σβήσει το κερί στην καταιγίδα Υπερασπίσου το παιδί! Γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει Ελπίδα!
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ανάπτυξης του Δήμου Ασπροπύργου κ. Σοφία Μαυρίδου στο τέλος της βραδιάς επεφύλαξε κέρασμα για τον κόσμο και δώρα για όλα τα παιδιά, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την άψογη φιλοξενία του γειτονικού μας Δήμου.
Τη λαμπερή βραδιά κάλυψε ο τηλεοπτικός Σταθμός Attica TV, ενώ τη Άμυνα συνόδεψε στην αποστολή της ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Καραϊσκάκης. Κοντά τους βρέθηκε και το δραστήριο μέλος του Συλλόγου Αρβανίτικου Πολιτισμού η ΓΡΙΖΑ, Νίκος Γεώργας.


Ακολουθούν  δύο χαρακτηριστικά videos από την εμφάνιση της ΑΜΥΝΑΣ




Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Χοροθέατρο ΑΜΥΝΑ του Δήμου Φυλής μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του στο Face Book στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση!




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια