Υλοποίησε την υπόσχεσή του για τη στέγαση του Συλλόγου Τριτέκνων ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς (βίντεο)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Υλοποίησε την υπόσχεσή του για τη στέγαση του Συλλόγου Τριτέκνων ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς
ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας των Τριτέκνων, πριν από περίπου τρεις μήνες, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς είχε δεσμευτεί ότι ο Σύλλογος θα αποκτήσει, σύντομα, τη δική του στέγη.
Το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουνίου 2018, ο Δήμαρχος υλοποίησε τη δέσμευσή του εγκαινιάζοντας τα νέα γραφεία του Συλλόγου.
Το κτίριο επί της Λ. Φυλής 50, όπου στο ισόγειο στεγάζεται πλέον ο Σύλλογος Τριτέκνων, βρίσκεται πλησίον του Προαστιακού Σταθμού Άνω Λιοσίων και περιλαμβάνεται σε μια σειρά παρεμβάσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη από τον Δήμο Φυλής, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και στοχεύουν στην αναβάθμιση της περιοχής και στην εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.
Η παρέμβαση περιλαμβάνει έργα που έχουν γίνει ή που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ήδη ο Δήμος κατεδάφισε τα επικίνδυνα κτίρια στον Προαστιακό και σύνταξε μελέτη για τη δημιουργία τερματικού σταθμού λεωφορείων, ενώ στις προθέσεις του είναι να ασφαλτοστρωθούν οι υπάρχοντες χώροι στάθμευσης, αλλά και η δημιουργία Κέντρου Νεότητας στον 1ο όροφο του κτιρίου που φιλοξενεί το Σύλλογο Τριτέκνων.   
Έχουμε δημογραφικό πρόβλημα, τόνισε ο Δήμαρχος, «η Ελλάδα γερνάει, αλλά υπάρχουν γυναίκες που την κάνουν να νιώθει πιο νέα» είπε, υπογραμμίζοντας ότι θαυμάζει αυτούς τους γονείς και υποσχόμενος: «Ό,τι χρειαστείτε από τον Δήμο, γνωρίζετε καλά ότι θα κάνουμε τα πάντα για να το έχετε».
«Είναι μεγάλη η χαρά μας για τη νέα στέγη και οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού που μας βοήθησε και μας στήριξε» τόνισε η Πρόεδρος του Συλλόγου, Κατερίνα Μπλούχαρη, τιμώντας τον με την προσφορά εικόνας Αγίου. Η κα Μπλούχαρη ευχαρίστησε και τίμησε επίσης τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Κοινωνικής Υπηρεσίας Γιώργο Αντωνόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκο για τη στήριξη και άμεση κινητοποίησή τους προκειμένου να εγκατασταθεί στο κτίριο ο Σύλλογος και να διοργανωθεί η τριπλή γιορτή του το βράδυ της Παρασκευής. «Ο Δήμαρχος το υποσχέθηκε στην εκδήλωσή σας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και το έκανε πράξη», δήλωσε ο Γιώργος Αντωνόπουλος στο σύντομο χαιρετισμό του. «Οι Σύλλογοι είναι στις προτεραιότητες του Δημάρχου από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη Διοίκηση του Δήμου», τόνισε ο Γιάννης Μαυροειδάκος, καλώντας τα μέλη του Συλλόγου να είναι ενεργά. Να γίνουν μέλη του Συλλόγου κάλεσε όσες τρίτεκνες οικογένειες δεν είναι, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Θανάσης Σχίζας, τρίτεκνος και μέλος του Συλλόγου.
Τα εγκαίνια δεν ήταν ο μόνος λόγος εορτασμού του Συλλόγου Τριτέκνων την Παρασκευή, καθώς τα μέλη του Συλλόγου γιόρτασαν επίσης τα πέντε χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου, ενώ πραγματοποιήθηκε και η ετήσια καλοκαιρινή του γιορτή.
Τα παιδιά των μελών του Συλλόγου το απόγευμα της Παρασκευής παρακολούθησαν ταχυδακτυλουργικά κόλπα και έπαιξαν διασκεδαστικά παιχνίδια στην παρακείμενη των γραφείων πλατεία, η οποία το βράδυ «φιλοξένησε» το γλέντι των μεγάλων το οποίο κράτησε μέχρι τις μικρές ώρες.

H σύντομη ομιλία του Δημάρχου Χρήστου Παππού :

TRITEKNOI EGKAINIA01TRITEKNOI EGKAINIA02TRITEKNOI EGKAINIA03TRITEKNOI EGKAINIA04TRITEKNOI EGKAINIA05TRITEKNOI EGKAINIA06TRITEKNOI EGKAINIA08TRITEKNOI EGKAINIA09TRITEKNOI EGKAINIA10TRITEKNOI EGKAINIA11TRITEKNOI EGKAINIA13TRITEKNOI EGKAINIA15TRITEKNOI EGKAINIA16TRITEKNOI EGKAINIA17TRITEKNOI EGKAINIA18TRITEKNOI EGKAINIA19TRITEKNOI EGKAINIA20TRITEKNOI EGKAINIA21TRITEKNOI EGKAINIA22TRITEKNOI EGKAINIA23TRITEKNOI EGKAINIA24TRITEKNOI EGKAINIA25TRITEKNOI EGKAINIA26TRITEKNOI EGKAINIA27TRITEKNOI EGKAINIA28TRITEKNOI EGKAINIA29TRITEKNOI EGKAINIA30TRITEKNOI EGKAINIA31TRITEKNOI EGKAINIA32TRITEKNOI EGKAINIA33TRITEKNOI EGKAINIA34TRITEKNOI EGKAINIA35TRITEKNOI EGKAINIA36TRITEKNOI EGKAINIA37TRITEKNOI EGKAINIA38TRITEKNOI EGKAINIA39TRITEKNOI EGKAINIA40TRITEKNOI EGKAINIA41TRITEKNOI EGKAINIA42TRITEKNOI EGKAINIA43

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια