Σε πολλά ταμπλό οι προετοιμασίες της παράταξης του "πεθερού".



     Πυρετώδεις είναι οι εργασίες που γίνονται στα γραφεία της νέας παράταξης που θα εμφανισθεί οσονούπω στην περιοχή. Η παράταξη του "πεθερού", μιας και ακόμη η νονά δεν έχει εμφανίσει το όνομα, τρέχει γρήγορα να προλάβει ώστε τα γραφεία να είναι έτοιμα με την ανακοίνωση του νέου εκλογικού νόμου.  Η καθυστέρηση της δημοσιοποίησης του "Κλεισθένη 1" έδωσε τη δυνατότητα τα γραφεία να είναι σε πλήρη λειτουργικότητα με την έλευση του νέου νόμου.     
   Σύμφωνα με πληροφορίες ενώ τα γραφεία θα είναι έτοιμα το πρόβλημα εντοπίζεται αλλού. Ενώ ο Αλέξης του ΣΥΡΙΖΑ τα κατάφερε στα σεμινάρια ορθοφωνίας να μιμηθεί τη φωνή του Ανδρέα ο δικός μας Αλέξης εντοπίζει σοβαρά προβλήματα , "γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε", να μιμηθεί τη φωνή του Κωνσταντίνου της ΝΔ. 
  Από την πλευρά της στελέχωσης του ψηφοδελτίου, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ στο Ζεφύρι φαίνεται πως έχει ολοκληρωθεί, δε συμβαίνει το ίδιο στα Άνω Λιόσια και στη Φυλή.  Ειδικά στη Φυλή, παρά και το χέρι του Θεού, δεν μπορεί να βρει άτομα να έρθουν στο "Γρηγόρη" για καφέ.    Ενώ ήδη κάποια σύννεφα φαίνονται μεταξύ των πέντε που λέγεται πως δεν θα ακολουθήσουν όλοι την συστράτευση με την παράταξη του "πεθερού". 
   Πάντως ο πεθερός σχίζει τα ιμάτιά του και λέει ότι δεν θα ακολουθήσει σε αυτό που ετοιμάζει ο γαμπρός του. Παρόλο που είναι πλέον κοινό μυστικό μετά και από τις επαφές στα γραφεία της Πειραιώς ότι αυτός θα είναι πίσω από όλα. Εκεί όμως υπάρχει έντονος σκεπτικισμός μην την πατήσουν όπως το 2014 που άλλη είχε το όνομα και αλλού πήγαν οι ψήφοι. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια