Η ΕΛ.ΑΣ. ενισχύεται με Nissan Navara

Μάλιστα, κατά την παράδοση των οχημάτων και τα εγκαίνια του νέου κτηρίου, το παρόν έδωσε και ο πρωθυπουργός της χώρας, κ. Α. Τσίπρας.



Στο πλαίσιο της συνολικής αναβάθμισης των επιχειρησιακών της δυνατοτήτων, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής παρέλαβε 8 νέα Nissan Navara DC από τον Δήμο Φυλής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Φυλής παραχώρησε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής 8 νέα διπλοκάμπινα Nissan Navara ενώ, εκτός των εν λόγω οχημάτων, παραχωρήθηκε και ένα κτήριο που θα στεγάζει τις υπηρεσίες της Υποδιεύθυνσης. Μάλιστα στην τελετή εγκαινίων και παράδοσης του κτηρίου και των Nissan Navara, το παρόν έδωσαν ο πρωθυπουργός, υπουργοί, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και ο Δήμαρχος Φυλής αλλά και αξιωματούχοι της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.
Σε ότι αφορά στα οχήματα που παρέλαβε η Υποδιεύθυνση Αττικής, έχουν τροποποιηθεί κατάλληλα από την Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., προκειμένου να καλύπτουν το απόλυτα το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, ιδίως σε δύσβατες περιοχές.
πηγή:https://pro.autotriti.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια