ο «ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2018» από «Το Εργαστήρι» στο Μετρό Συντάγματος




     Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Α.μεΑ. «Το Εργαστήρι» σας προσκαλεί όλους στη μεγάλη ανοιξιάτικη γιορτή το «ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2018»
που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
στις 28, 29 & 30 Μαρτίου 2018
Ωρες : 09:00 το πρωί έως 09:00 το βράδυ
Αυτές τις τρεις χαρούμενες ημέρες, οι πολυάριθμοι φίλοι των νέων μας με νοητική αναπηρία αλλά με πολλή ζωντάνια και θέληση για ζωή, που απασχολούνται και δημιουργούν στο Κέντρο «Το Εργαστήρι-Λίλιαν Βουδούρη», θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να αποκτήσουν τις χειροποίητες δημιουργίες των νέων μας. Επίσης, να θαυμάσουν και να προμηθευτούν επιλεγμένα προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές που προσφέρουν πολλές εταιρίες, καταστήματα και ιδιώτες για να ενισχύσουν τη μεγάλη προσπάθεια του Συλλόγου μας. 
Στο «ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» προβάλλουμε το έργο που επιτελείται στο «Εργαστήρι» προς όφελος 100 νέων ανθρώπων με νοητική αναπηρία με στόχο την ευαισθητοποίηση όλο και περισσοτέρων συμπολιτών μας και την προσέλκυση νέων υποστηρικτών-χορηγών.
Σας περιμένουμε όλους στο ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ για να υποστηρίξουμε μαζί τους δικούς μας ανθρώπους, που διαθέτουν τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης, ευαισθησίας και αισιοδοξίας.
Ελάτε να αποδείξουμε περίτρανα ότι η ανθρωπιά και η αγάπη παραμένουν ανυπέρβλητες αξίες του λαού μας !
Πληροφορίες: Εργαστήρι τηλ. 210 2484541 -2 
Ώρες επικοινωνίας : 8:00 – 16:00

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια