Έργα προς την ασφάλεια των μαθητών αλλά και καλλωπισμού του 10ου Δημοτικού


Έργα προς την ασφάλεια προσέλευσης των μαθητών αλλά και καλλωπισμού του περιβάλλοντος χώρου στο 10ο Δημοτικό σχολείο.

Την Τρίτη 6 Μαρτίου επισκεφθήκαμε την αρμόδια υπηρεσία του δήμου μας  συζητώντας μια σειρά θεμάτων που αφορούν θέματα ασφάλειας στη  μετακίνησης των παιδιών αλλά και καλλωπισμού του περιβάλλοντος χώρου του σχολείου μας. Η  ανταπόκριση του αντιδήμαρχου κυρίου Οικονομάκη ήταν άμεση και σήμερα, πραγματοποιήθηκε το πρώτο στάδιο εργασιών που προέβλεπε την  ασφαλτόστρωση του περιβάλλοντος  χώρου. Εντός των επόμενων ημερών θα τοποθετηθούν ρείθρα τα οποία θα βαφούν κίτρινα, δημιουργώντας  έναν τύπο πεζοδρομίου και διασφαλίζοντας την προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών του σχολείου μας. Επιπλέον θα τοποθετηθεί μόνιμο προπέτασμα στην πίσω πλευρά, αποτρέποντας κάθε οπτική επαφή με τις τουαλέτες των αγοριών από τον εξωτερικό χώρο.
Τέλος θα πραγματοποιηθούν έργα καλλωπισμού των κήπων και του περιβάλλοντος  πράσινου ομορφαίνοντας την εξωτερική πλευρά του σχολείου μας.
Ευχαριστούμε τους τεχνικούς του δήμου αλλά και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο γα την αμεσότητα.
Ζητούμε συγνώμη από  δασκάλους και παιδιά για την αναστάτωση και ευχαριστούμε τους  γονείς  για την κατανόησή τους κατά την διάρκεια των εργασιών αλλά και τον σεβασμό τους  στις υποδείξεις  της σχολικής τροχονόμου και των εργαζομένων των συνεργείων του Δήμου μας.

ΠΗΓΗ  http://goneis-dekato.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια